Букети от бебешки дрехи

Нашите бебешки дрехи букети са идеалният подарък за нови или бъдещи майки, което прави практическият, но популярен подарък на бебешки дрехи още по-специален. Сладки цветни бебешки дрехи са поставени така, че да изглеждат точно като истински цветя сгушени в красива цветарска кошница, която със сигурност ще направи всяка нова или бъдеща - изпълнена с радост.

Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цвeтя 

Изборът на перфектния подарък за бъдеща майка и бебе не винаги е лесно, особено ако търсите нещо различно или уникално.

Нашите изключителни ръчно изработени бебешки кошници се предлагат в голямо разнообразие от цветове, размери и стилове и са лесни за поръчване онлайн. 

Нашите букети са популярен избор за подарък за фирми и физически лица, както и да направите идеалната отпуска по майчинство на ваш служител. Разгледайте нашият предложения за да се вдъхновите и да изберете уникалнен и запомнящ се подарък!

  • Изберете вашия букет, стил и размер;
  • Изберете размера и цвета на бебешките дрехи;
  • Добавете лично съобщение за подаръчна картичка;
  • Въведете адрес за доставка;

 Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или искате някаква помощ или съвет за избор на подарък, моля, пишете ни или ни се обадете и ние ще се радваме да Ви помогнем.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Глезещ Класически букет Този красив Глезещ Класически букет e с прекрасен аромат на красиви цветя. Със сгушени в букета малки продукти за баня - подарък за мама. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!   ..
50.00лв.
Голям бебешки букет е сладък бебешки букет от дрехи в 30см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Луксозни ръчно изработени продукти за тяло и баня;..
75.00лв.
Класически букет за близнаци е сладък бебешки букет от дрехи в 28см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Цветове: синьо с розово, синьо със синьо,..
60.00лв.
Кокетен букет за близнаци е сладък бебешки букет от дрехи в 28см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Цветове: синьо с розово, синьо със синьо, ро..
100.00лв.
Кокетен класически букет е сладък  бебешки букет от дрехи в 20см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Луксозни ръчно изработени продукти за т..
60.00лв.
Луксозен букет за близнаци е сладък бебешки букет от дрехи в 30см. кошница с дръжка. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Цветове: синьо с розово; синьо с с..
85.00лв.
Луксозен Глезещ букет е сладък бебешки букет от дрехи в 30см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Луксозни ръчно изработени продукти за тяло и бан..
120.00лв.
Малък делукс букет Мече е сладък бебешки букет от дрехи в 20см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Цветове: синьо с бяло, розово с бяло, бяло с червен..
45.00лв.
1 отзива
Малък класически букет е сладък бебешки букет от дрехи в 20см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Характеристика: Синьо, розово, лилаво или червено; 0-3 или 3-6 месеца бебешки и детски д..
30.00лв.
Малък класически букет лукс Нашият супер луксозен букет от бебешки дрехи красиво подредени в 20 см кошница от върба с красиви цветя и зеленина.  Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Характеристика: ..
40.00лв.
Перфектен букет е сладък  бебешки букет от дрехи в 25см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Цветове: синьо с бяло, розово с бяло, бяло с чер..
70.00лв.
Перфектен кокетен букет е сладък бебешки букет от дрехи в 25см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Луксозни ръчно изработени продукти за тяло и б..
85.00лв.
Среден букет Мече е сладък  бебешки букет от дрехи в 25см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Цветове: синьо с бяло, розово с бяло, бяло с ч..
65.00лв.
Класически букет е сладък  бебешки букет от дрехи в 20см. кошница. Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цветя!  Основни характеристики:     Цветове: синьо с бяло, розово с бяло, бяло с че..
45.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×