Букети от бебешки дрехи — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Букети от бебешки дрехи

Покажи:
Ред:

Нашите бебешки дрехи букети са идеалният подарък за нови или бъдещи майки, което прави практическият, но популярен подарък на бебешки дрехи още по-специален. Сладки цветни бебешки дрехи са поставени така, че да изглеждат точно като истински цветя сгушени в красива цветарска кошница, която със сигурност ще направи всяка нова или бъдеща - изпълнена с радост.

Перфектна и практическа алтернатива на традиционните цвeтя 

Изборът на перфектния подарък за бъдеща майка и бебе не винаги е лесно, особено ако търсите нещо различно или уникално.

Нашите изключителни ръчно изработени бебешки кошници се предлагат в голямо разнообразие от цветове, размери и стилове и са лесни за поръчване онлайн. 

Нашите букети са популярен избор за подарък за фирми и физически лица, както и да направите идеалната отпуска по майчинство на ваш служител. Разгледайте нашият предложения за да се вдъхновите и да изберете уникалнен и запомнящ се подарък!

  • Изберете вашия букет, стил и размер;
  • Изберете размера и цвета на бебешките дрехи;
  • Добавете лично съобщение за подаръчна картичка;
  • Въведете адрес за доставка;

 Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или искате някаква помощ или съвет за избор на подарък, моля, пишете ни или ни се обадете и ние ще се радваме да Ви помогнем.

✅ Гарантирано ли е качеството на бебешките дрешки, включени в букета❓

Абсолютно да. Дрешките, които използваме за аранжиране на символичните ни букети са внос от Англия. Изработени са от 100% чист памук, което ги прави хипоалергични и безопасни за здравето. Качеството на материята, както и на изработката са също гарантирани. Напълно безопасни за здравето са и козметичните продукти, добавени в подаръчния комплект.

✅ Кой изработва букетите от бебешки дрешки❓

Букетите от бебешки дрешки носят уникалния почерк на екипа на BabyBouquet. Аранжировките са дело на майсторите- аранжори от нашия екип, чието усещане за естетика ги превръща в истински творци. Уверяваме ви, че тези подаръчни артикули са уникални по рода си. Подреденият по този начин ансамбъл е част от нашата запазена марка.

✅ Кошниците включени ли са в цената на букета❓

Да. Кошниците, в които са подредени дрехите и другите глезещи продукти са важна част от подаръчния ансамбъл. Те не се доплащат допълнително, защото изпълняват ролята на своеобразна опаковка, която може да се използва впоследствие за декорация на дома или за други цели.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се