Кокетен букет от бебешки дрехи — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Кокетен букет от бебешки дрехи

Покажи:
Ред:

Нашият уникален кокетен букет от бебешки дрешки, ви позволява с един подарък едновременно да поглезите и майката, и нейната скъпа рожба. Baby-bouquet е мястото, където лесно ще намерите идеалните подаръци за всеки човек, и за всеки повод. Доверете се на оригиналния ни подход. Отличете се от останалите гости на събитието.

Страхотно съдържание – отлично качество

Кокетните ни бебешки букети, са на първо място изящно аранжирани. Всеки професионален флорист ще завиди на майсторството на опитните ни аранжори, защото дрешките са красиво оформени като розички и подредени внимателно в стилна и много кокетна кошница от върбови клонки.

Цветът на букета е по ваш избор, в зависимост от пола на новия член на семейството – син за момченце и розов за момиченце. Кокетната серия е представена в няколко интересни вариации – глезещ, за близнаци, класически и луксозен букет. Глезещият съдържа и сгушени между дрехите за бебчето козметични продукти за мама – бутиков сапун, крем, балсам за устни, бомба за вана и т.н.

Дрехите са с различен брой и вид, но всички с отлично качество, внос от Англия. Различните кошници съдържат различен брой бодита, чорапки, шапки, ръкавички, лигавници, пелени, одеяла, пижами и др. Изработени са от 100% памучна материя, за да не дразнят деликатната кожа на мъничкото човече, и да могат да се използват още от първите дни на неговата поява на белия свят.

С една толкова оригинална и красива кошница, можете гордо да потеглите към родилното за изписването на бебчето. Ако сте работодател, чиято служителка излиза в отпуск по майчинство, кокетните ни кошници са идеалният начин да отправите своите пожелания за леко и безпроблемно раждане.

Не забравяйте да посочите цветовете, в които да бъде изготвен букета, поръчан от вас. В комплекта е включена и поздравителна картичка, която обезателно трябва да бъде попълнена с най-милите и сърдечни пожелания за малкия човек и неговите изключително щастливи родители. При въпроси и нужда от съдействие, екипът ни е на ваше разположение.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се