Класически букет за бебе — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Класически букет за бебе

Покажи:
Ред:

Категория Класически букет за бебе съдържа всичко друго, но не и стандартни цветни букети. Букетите ни са един елегантен начин да поднесете класическия в този случай подарък – дрешки и други полезни аксесоари. Тук в Baby-bouquet залагаме на оригиналния подход, така че подаръците ви никога да не бъдат скучни, повтарящи се и банални.

Поглезете и бебе и мама

В колекцията ни ще срещнете продукти с необичайни имена като глезещ класически букет. С подобен продукт ще спазите традицията да осигурите дрешки за преобличане на мъничето – такива не са излишни в първите месеци. Ще направите нещо много повече обаче – ще се погрижите и за комфорта на майката. Малко лукс никога не е излишен, пък бил той и под формата на страхотни продукти за баня.

Луксозните комплекти за баня, вмъкнати ефектно между розичките от бебешки дрешки, съдържат разнообразие от уникални, ръчно изработени продукти. Сапун, крем за ръце, бомба за баня, околоочен крем... Една майка в никакъв случай не бива да престава да бъде нежна, елегантна и красива.

Бебешкият сет е не по-малко впечатляващ. В зависимост от букета, на който сте се спрели, той може да включва например: бебешко одеяло, пижамка, няколко чифта бодита, чорапки, лигавници, муселинова пелена и т.н. Цветът на дрешките следва да изберете съобразно пола на малкото човече. Имаме достатъчно оригинални предложения и в синьо, и в розово.

Не бива да забравяме и самите кошници, в които умело сме аранжирали бебешките букети. Изплетени изящно от върбови клонки, те са перфектната опаковка за такъв нестандартен букет. Кошницата ще се запази дълго след като дрешките вече са твърде малки, за да бъдат носени, а козметичните средства са изпълнили основното си предназначение.

Нашата прекрасна колекция от класически бебешки букети ви улеснява значително, когато се чудите какво да подарите при едно толкова важно събитие. Всеки подаръчен комплект се доставя заедно с картичка, носеща вашето персонално послание. Не се колебайте да ни потърсите за съдействие, в случай че се затруднявате с избора на подарък.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се