Сребърни гривни за бебе на топ цени, сребърна гривна — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Сребърни гривни за бебе

Покажи:
Ред:

Ако търсите висококачествена, красива и изгодна сребърна гривна за бебе, този раздел е мястото, което трябва да посетите. Колекцията ни е способна да покрие дори най-високите клиентски изисквания по отношение чистота на среброто, качество на изработка и цена. С избора си на продукт, вие ще зарадвате преди всичко родителите на едно малко невинно същество, а те държат рожбата им да има само най-доброто.

За кои поводи е подходящ такъв подарък?

Не само в нашата страна, но в почти всички култури по света се е установила традицията на децата да се поднасят подаръци по всякакъв повод. От самото раждане на едно мъничко същество, та чак до неговото дипломиране, близки и роднини са в постоянно търсене на идеалния за конкретния момент и събитие подарък.

И докато подаръците менят своята форма и предназначение през годините, едно нещо остава неизменно, и това е стремежът любимото детенце да получи само най-доброто. Всеки възрастен иска детето да расте, заобиколено от качествени, красиви и полезни неща. Дали накитите отговарят на това изискване? Ние смятаме, че това е така!

Среброто е благороден метал, напълно подходящ за производството на детски бижута и аксесоари. Тъй като продуктите от този благороден метал са хипоалергенни, което е изключително важно за нежната и чувствителна кожа на дете, изборът на гривна с червен конец и сребърен елемент е повече от удачен. Сребърните бижута за деца демонстрират загриженост за здравето и благосъстоянието на малкия човек.

Именно в тази посока се движи нашата превъзходна селекция от сребърни гривни за бебе. Стремейки се да защитите новороденото от всички видими и невидими опасности в големия свят, е повече от уместно подаръкът ви да бъде червен конец, който според много култури пази от лоши очи и негативни енергийни вмешателства.

Майсторите ювелири са подобрили този традиционен за страната ни амулет, добавяйки изящен сребърен елемент към конеца, подлежащ на гравиране. Гривничките ни за бебета са особено подходящи за първите важни събития в живота на мъничето – изписване, погача, прощъпулник, кръщене.

Категорията представя изключително стилни и удобни сребърни гривни за бебета.  Декоративните детайли са изработени от сребро с много висока чистота на пробата – Silver 925. Тази проба показва, че среброто в сплавта е цели 92.5%, докато останалите 7.5% са мед или други метали, чиято задача е да повишат твърдостта на метала и да го направят по-податлив на обработка.

Червените връвчици са също с отлични характеристики. Те не се късат при опън и не се отпускат при намокряне. Изделията ни са с търсената от клиентите ни безопасност и също така търсената възможност за персонализиране. По ваше желание ще гравираме сребърния елемент с желания текст или символ.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се