Бебешки и детски сребърни медальони, сребърен медальон за бебе и дете — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Бебешки сребърни медальони

Покажи:
Ред:

По много поводи можете да подарите сребърен медальон на дете. Макар този вид накит да не е подходящ за съвсем малки бебета и деца, той се подарява на малчугани (момичета и момчета) след навършване на поне 3 годишна възраст. Рожден/имен ден, кръщене, Нова година – празниците са достатъчно на брой, за да посетите този раздел на нашия онлайн магазин в трескава подготовка за събитието.

Защо точно такъв накит и защо от сребро?

Сред детските бижута най-разпространени са гривните, следвани от изящните златни и сребърни медальони. Подобно на други бижута, предназначени за деца, детските висулки се отличават със специфичен дизайн, леко тегло и малък размер. Що се отнася до материала, от който са направени, най-високи изисквания се поставят към бижутата, които се влизат в пряк контакт с тялото.

По тази причина трудно ще намерите бебешки сребърни медальони. Тези изделия са обикновено предназначени за децата, при които не съществува риск медальонът да попадне в устата, а верижката да причини нараняване в областта на шията. Да не забравяме и колко нелепо би изглеждало едно бебе с подобно украшение.

Въпреки факта, че висулките може би не са най-често срещаният аксесоар (в сравнение, например, с детските обеци и гривни), техните дизайнерски характеристики са много разнообразни. Най-колоритните, приказни и забавни тематики се изобразени върху медальоните. Риби, мечета, калинки, цветя, череши, костенурки и други подобни - флората и фауната служат като неизчерпаем източник на вдъхновение за дизайнерите.

Как да изберем спрямо възрастта на детето?

Изборът на медальон е един от начините да формирате вкуса на детето и да го научите да изразява своята индивидуалност. Първата детска висулка често е кръстчето, поднесено на кръщенето. Закупува се заедно с бебешка верижка или текстилен шнур, така нареченият гайтан. За постоянно носене кръстът се поставя в много ранна възраст, обикновено около петгодишна възраст.

Материалът, от който се изработват детски сребърни медальони, не трябва да причинява алергии, поради което традиционно се използват благородни метали - злато и сребро. Липсата на остри ръбове, които могат да наранят детето, надеждното закрепване, подходящият размер - това са основните изисквания към всяко детско украшение.

За съвсем малките палавници е редно да заложим на медальоните с по-забавна и любима тяхна тематика – анимационните герои и животинки. Детенцето, на което възнамерявате да подарите такъв накит е желателно да го хареса, иначе е възможно да откаже да го носи. В каталога ни ще откриете уникални сребърни медальони за дете с разнообразни форми – крачета, плочки с интересна гравюра, изображение на малко момченце и малко момиченце. Тук изборът спрямо пола е решен от само себе си.

Предимствата на медальона са твърде много, за да се откажете от такъв подарък. Той не изисква специални условия за носене, като продупчване на ушите например, а освен това не се налага да следите за размера. Носен с по-свободна верижка, медальонът ще е по мярка през цялото детство на получателя, стига да продължава да иска да го носи.

Детските ни и по-фините сребърни медальони за бебе подлежат на гравиране. Специфичната им повърхност дава максимална свобода за творческа инициатива. Ако желаете да гравираме лицевата част на украшението – заложете на нещо наистина оригинално, което ще се хареса и на родителите, и на детенцето.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се