Комплекти за баня и тяло

Подаръци за баня и тяло - Ръчно изработени в Англия !

Тези ароматизирани бомби за вана, сапуни фантазии, кремове за ръце и други лакомства от Pretty Little Treats са ръчно изработени в красивите хълмове Pennine в северната част на Англия.

Избрани продукти Pretty Little Treats  за баня и тяло са включени в нашите  кошници, те са перфектни подаръци за бъдещи майки и бебета.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Нашите очарователни малки кутики балсам за устни от сладки ягоди са един от нашите най-продавани. Представени в красива органза торбичка, този ръчно изработен балсам за устни е гравиран с ретро имидж. Балсамът помага за омекотяване и успокояван..
10.00лв.
Купи 2бр. за 18лв. (9лв. за брой) Купи 5бр. за 40лв. (8лв. за брой) Купи 10бр. за 70лв. (7лв. за брой) Тези Pretty Little Бомби за баня са очарователни малки приказни торти, които са били с любов ръчно изработени с изобилие от какаово м..
10.00лв.
Този ръчно изработен божествен гел за очи ще помогне за успокояване, освежаване и да съживи уморените очи. Чудесен да се използва късно вечер или по всяко време когато имате нужда от него. Съдържащ алое вера и екстракт от краставица, които са до..
10.00лв.
Едно очарователно малко бурканче с чудесен ароматизиран крем за ръце с зашеметяващ аромат „любовен еликсир“. Супер концентриран това малко бурканче ще се използва дълго. Тези малки бурканчета с овлажняващ и омекотяващ крем са украсени с ..
10.00лв.
Направени с морска сол и ароматизирани с аромат на меки флорални мотиви, тези тихо пенливи кристали създават красива ароматизирана вана. Изсипете кристали за баня под течаща топла вода и легнете по гръб и се отпуснете. Много от нашите клиенти..
10.00лв.
100% натурален продукт Лавандула & Ший.  Използва се при петна от суха кожа, напукана кожа, леки раздразнения на кожата. Приложи и се наслади на релаксиращ аромат на лавандула. Съставки: Butyrospermum Parkii, Lavandula Officinalis ..
10.00лв.
Красиво ръчно изработени подаръци от глезещи лакомства гарантират да донесат усмивка. Вътре в тази малка кутия ще намерите по един от следните лакомства:  - Pretty Little Бомба за баня; - Pretty Little Кристали за баня; - Pret..
32.00лв.
Красиво ръчно изработени подаръци от глезещи лакомства гарантират да ни донесат усмивка. Вътре в тази малка кутия ще намерите по един от следните лакомства: -       Pretty Little Treat Баня -    ..
42.00лв.
Красиво ръчно изработени подаръци от глезещи лакомства гарантират да донесат усмивка. Вътре в тази малка кутия ще намерите по един от следните лакомства: -        Pretty Little Успокояващ гел за очи; - &n..
35.00лв.
Купи 2бр. за 18лв. / 9лв. за брой/ Купи 5бр. за 40лв. /8лв. за брой/ Купи 10бр. за 70лв. /7лв. за брой/ Тези малки pretty little сапунчета фантазии изглеждащи толкова добре, че да си ги хапнете, но моля, не го правете! Те са нежни, SLS ..
10.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×