Подаръци за кръщене

 Подарък за кръщене, подарък за бебе, подарък за новородено, персонализирани бебешки подаръци 

Раждането е събитие като никое друго, а ние ви предлагаме възможност да отбележите този повод с уникален личен подарък. Независимо дали търсите подаръчен комплект, фоторамка или цилиндър за съхранение на сертификат от раждане, отделните ни категории страници ви позволяват да пазарувате бързо и без усилия за този перфектен подарък за бебе и подарък за кръщене.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Bambino
Кутия за съхранение на „първите ми обувки“. Кутията е украсена с кристално завършена количка, плюшено мече и икони за люлеещи се кончета и сребърно фолио "Първите ми обувки". Перфектен и уникален подарък за бебето. Още от първия..
45.00лв.
Великолепна рамка за снимка с размер 10х15см - розово. Рамката е украсена с кристално завършена икона на плюшено мече и и стояща подпора. Размер на опаковката:230 h 170 w 30 d мм Размер на продукта:205 h 155 w 25 d мм ..
28.00лв.
Това квадратно одеяло с размери 38 см х 38 см се отличава с възхитителен слон, с което да се сгушат, докато играят. Бродираните му детайли за очите означават, че няма риск. Перфектният аксесоар за всяка съвременна неутрална детска стая. Размер на..
30.00лв.
Комплект посребрени кутийки за косичка и за зъбче. Опаковани и поднесени в копринено облицована презентационна кутия. Подходящ подарък за новородено, кръщене или рожден ден. По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на ра..
35.00лв.
Една красива фоторамка за близнаци със сребърно покритие за снимка с размер 15x10 см . Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.  Инструкции за персонализация: Моля въведете текста в предоставеното поле. Размер на опак..
30.00лв.
Една красива фоторамка за снимка моята 1-ва година. Рамката се отличава с алуминиев дизайн и дванадесет отвора за показване на всеки ценен месец от живота на бебето. Когато отворите не са запълнени, те имат привлекателна лицева хартия, показваща слад..
35.00лв.
Благослови това дете кутийка с кръст и диаманти. Тази кутийка за сребърни дрънкулки е завършена с красив диамантен кръст, който гордо стои върху капака. Този религиозен дар прави велик подарък, който символизира първия Ден на Потвърждението на детето..
35.00лв.
Рамка за снимка със сребърно покритие. Предназначена за снимка с размер 10 см. х 15 см. От единия до другия край на рамката има надпис "BABY" с посребрени елементи. ..
25.00лв. 30.00лв.
Този великолепен фотоалбум е украсен със сребристо плюшено плюшено мече и панделка в средата. Албумът съдържа 24бр. снимки с размер 15 х 10 см. Началната страница също може да бъде персонализирана. С неутрален дизайн, който го прави идеален както за ..
30.00лв.
Албум и рамка 10х15см – първи рожден ден. Опаковката включва рамка  с икона с лъв и печат листа от джунглата. Включва стояща подпора. Съпровождащият го албум включва икона с цялата банда и съдържа 25 двустранни страници за 50бр. снимки с р..
50.00лв.
Албум и фоторамка „Първа годинка“ със сребърно покритие. Всеки родител обича да прави безброй снимки на новороденото си, правейки тази очарователна фоторамка и албум идеалния подарък за подаряване. Сребърното рамкиране на албума има общо ..
50.00лв.
Алуминиева фоторамка за снимка в розов цвят, подходяща за подарък на момиче. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Рамката е украсена с мече със сребърно покритие в долния десен ъгъл. ..
20.00лв.
Алуминиева фоторамка за снимка в син цвят, подходяща за подарък на момче. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Рамката е украсена с мече със сребърно покритие в долния десен ъгъл.   ..
20.00лв.
Метална касичка със сребърно покритие. Размери: 7,5см. х 7,5 см. Чудесен подарък за рожден ден, кръщене, а дори и за едно вече пораснало детенце. ..
40.00лв.
Великолепна музикална фоторамка за снимка с размери 10х15 см. В рамката е изобразена „Twinkle twinkle little star звезда“, знаеш ли колко си обичан? Украсена със звезди и кристали. Голяма врътка с форма на звезда може да се навие. разм..
50.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×