Подаръци за кръщене

 Подарък за кръщене, подарък за бебе, подарък за новородено, персонализирани бебешки подаръци 

Раждането е събитие като никое друго, а ние ви предлагаме възможност да отбележите този повод с уникален личен подарък. Независимо дали търсите подаръчен комплект, фоторамка или цилиндър за съхранение на сертификат от раждане, отделните ни категории страници ви позволяват да пазарувате бързо и без усилия за този перфектен подарък за бебе и подарък за кръщене.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Bambino
Кутия за съхранение на „първите ми обувки“. Кутията е украсена с кристално завършена количка, плюшено мече и икони за люлеещи се кончета и сребърно фолио "Първите ми обувки". Перфектен и уникален подарък за бебето. Още от първия дъх има толкова много..
45.00лв.
Луксозна кутия за спомени в неутрален цвят, подходяща както за момче, така и за момиче. В нея могат да се поставят различни неща, които са на вашето детенце, а на капака може да поставите негова снимка. В кутията има отделения за: Първи обувки/..
55.00лв. 65.00лв.
Луксозен фотоалбум за новородено. Неутрален цвят, подходящ както за момче, така и за момиче. Характеристики: Размер на снимките 10/15 см.; За 80 бр. снимки; Място за попълване на данните на детето; С твърди корици; На кориците са де..
40.00лв.
Фотоалбум Bambino, за снимки с размер 10 х 15 см. Албумът е в светло сив цвят и е декориран със звезди в цвят екрю. Посребрен елемент (бебешка количка) придава луксозен и елегантен вид. Албумът се затваря с сатенена панделка, в цвят екрю. ..
40.00лв.
Рамка за снимка със сребърно покритие. Предназначена за снимка с размер 8 см. х 8 см.  ..
25.00лв.
Рамка за снимка със сребърно покритие, за снимка с размери 5 см. х 8 см.  На рамката има посребрен елемнт - мече. Рамката е поднесена в копринено облицована презентационна кутия. ..
25.00лв.
Рамка за снимка със сребърно покритие. Предназначена за снимка с размер 10 см. х 15 см.  На рамката има елемент мече със сребърно покритие. Цялата рамка е украсена е с посребрени елементи - звезди и луни. Размери на рамката: височина..
35.00лв.
Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане или кръщене със сребърно покритие. Размери на цилиндъра: височина 4 см., дължина 24 см., дълбочина 4 см. Цилиндърът е декориран с гравиран надпис "christening certificate" и по средата е ук..
60.00лв.
Фоторамка със сребърно покритие. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.   Инструкции за персонализация: Моля въведете текста в предоставеното поле. ..
20.00лв.
Алуминиева фоторамка за снимка в розов цвят, подходяща за подарък на момиче. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Рамката е украсена с мече със сребърно покритие в долния десен ъгъл. ..
20.00лв.
Алуминиева фоторамка за снимка в син цвят, подходяща за подарък на момче. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Рамката е украсена с мече със сребърно покритие в долния десен ъгъл.   ..
20.00лв.
Подаръчен комплект в бяло. Подаръкът е подходящ както за момче, така и за момиче. Бихте могли да го поднесете като подарък за рожден ден, кръщене или друг повод. Характеристики: Включва рамка за снимка с размер 5 см. х 8 см.; Кадифена кутийк..
25.00лв. 30.00лв.
Алуминиев подаръчен комплект в бяло и сребристо. Подаръкът е подходящ както за момче, така и за момиче. Бихте могли да го поднесете като подарък за рожден ден, кръщене или друг повод. Характеристики: Включва рамка за снимка с размер 5 см. х 8 с..
25.00лв. 30.00лв.
Подаръчен комплект за кръщене със сребърно покритие, състоящ се от фотоалбум и цилиндър за съхранение на кръщелно свидетелство/акт за раждане. Фотоалбумът е украсен с гравирани елементи и надпис "christening day". Предназначен е за снимк..
100.00лв.
Подаръчен комплект за момиче в розово и бяло. Характеристики: Включва рамка за снимка с размер 5 см. х 8 см.; Кадифена кутийка за първа косичка и кадифена кутийка за първо зъбче; Комплектът е поднесен в копринено облицована презентационна..
25.00лв. 30.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×