Подаръци за кръщене

Най-добрият начин да правиш винаги уникални подаръци е да ги персонализираш.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Книга за гости за baby shower, в която вашите гости ще оставят скъпи пожелания за вашето бебче, които ще може да съхраните във времето. Ако ще присъствате на baby shower, не се колебайте и заложете на този изискан подарък. Книгата е декорирана със..
40.00лв.
Луксозна кутия за спомени в неутрален цвят, подходяща както за момче, така и за момиче. В нея могат да се поставят различни неща, които са на вашето детенце, а на капака може да поставите негова снимка. В кутията има отделения за: Първи обувки/..
65.00лв.
Луксозен фотоалбум за новородено. Неутрален цвят, подходящ както за момче, така и за момиче. Характеристики: Размер на снимките 10/15 см.; За 80 бр. снимки; Място за попълване на данните на детето; С твърди корици; На кориците са де..
40.00лв.
Фотоалбум Bambino, за снимки с размер 10 х 15 см. Албумът е в светло сив цвят и е декориран със звезди в цвят екрю. Посребрен елемент (бебешка количка) придава луксозен и елегантен вид. Албумът се затваря с сатенена панделка, в цвят екрю. ..
40.00лв.
Рамка за снимка със сребърно покритие. Предназначена за снимка с размер 8 см. х 8 см. Рамката е поднесена в копринено облицована презентационна кутия. ..
25.00лв.
Рамка за снимка със сребърно покритие, за снимка с размери 5 см. х 8 см. На рамката има посребрен елемент - бебешка количка. Рамката е поднесена в копринено облицована презентационна кутия. ..
25.00лв.
Рамка за снимка със сребърно покритие, за снимка с размери 5 см. х 8 см.  На рамката има посребрен елемнт - мече. Рамката е поднесена в копринено облицована презентационна кутия. ..
25.00лв.
Рамка за снимка със сребърно покритие. Предназначена за снимка с размер 10 см. х 15 см.  На рамката има елемент мече със сребърно покритие. Цялата рамка е украсена е с посребрени елементи - звезди и луни. Размери на рамката: височина..
35.00лв.
Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане или кръщене със сребърно покритие. Размери на цилиндъра: височина 4 см., дължина 24 см., дълбочина 4 см. Цилиндърът е декориран с гравиран надпис "christening certificate" и по средата е украсен с ре..
60.00лв.
Фоторамка със сребърно покритие. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.   Инструкции за персонализация: Моля въведете текста в предоставеното поле. ..
20.00лв.
Алуминиева фоторамка за снимка в розов цвят, подходяща за подарък на момиче. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Рамката е украсена с мече със сребърно покритие в долния десен ъгъл. ..
20.00лв.
Алуминиева фоторамка за снимка в син цвят, подходяща за подарък на момче. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Рамката е украсена с мече със сребърно покритие в долния десен ъгъл.   ..
20.00лв.
Алуминиев подаръчен комплект в бяло и сребристо. Подаръкът е подходящ както за момче, така и за момиче. Бихте могли да го поднесете като подарък за рожден ден, кръщене или друг повод. Характеристики: Включва рамка за снимка с размер 5 см. х 8 с..
30.00лв.
Подаръчен комплект в бяло. Подаръкът е подходящ както за момче, така и за момиче. Бихте могли да го поднесете като подарък за рожден ден, кръщене или друг повод. Характеристики: Включва рамка за снимка с размер 5 см. х 8 см.; Кадифена кутийк..
30.00лв.
Подаръчен комплект за кръщене със сребърно покритие, състоящ се от фотоалбум и цилиндър за съхранение на кръщелно свидетелство/акт за раждане. Фотоалбумът е украсен с гравирани елементи и надпис "christening day". Предназначен е за снимки с размер..
100.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×