Украса и декорация за кръщене на момче или момиче — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Украса и декорация за кръщене

Покажи:
Ред:

Присъединяването на едно дете към християнската вяра, е събитие с изключителна важност за неговите родители и близки. Това е празник, който се случва само един път в живота, поради което трябва да бъде организиран така, че всеки детайл да бъде перфектно изпипан. За да създадете празнично настроение у всички присъстващи, ние от Baby-bouquete.com, ви предлагаме страхотни украси за кръщене.

Къде и как е удачно да украсите?

Кръщенето по правило се провежда в православен храм (черква) от ръкоположен свещеник. Ритуалът следва стриктни правила, установени от канона на православната църква. Украсяването на храма със светски декоративни орнаменти противоречи на строгия църковен правилник, освен в случаите, когато декорацията е в унисон със самото събитие.

Категория украса за кръщене съдържа продукти, които спокойно могат да присъстват при провеждане на църковния ритуал. Имаме чудесни покривки, щамповани със символа на християнската религия – кръста. С такава покривка е възможно да се покрие масата в черквата, върху която обикновено са наредени помощните средства, необходими за провеждане на ритуала.

Салфетките с кръст също могат да се използват в черквата като практична принадлежност, която същевременно да влезе фино и в ролята на украса за кръщене на момиче и на момче. Ако решите на излизане от храма да почерпите гостите с бонбони и дребни сладки, можете да поднесете на всеки и по една красиво изрисувана църковна салфетка.

Банкетната зала, в която ще посрещнете гостите на тържеството търпи всякакви трансформации. Логично е да искате мястото, на което ще празнувате да носи символиката на свещеното събитие. Там вече можете спокойно да развихрите своята фантазия и да включите в употреба всички наши декорации за кръщене.

Добрата новина е, че въпросното свещенодействие не се влияе от пола на кръщелника. Аксесоарите ни могат да се използват и като украси за кръщене на момче, и при кръщавката на момиче. Стига да получите съгласието на съответното заведение, можете да украсявате както масите, така и целия интериор.

Предлагаме не просто продукти, а наистина свежи идеи за украса за кръщене. Обърнете внимание на украсата ни от цели 12 елемента, включваща тематично оформени висулки от вихрово фолио. Комплектът съдържа 6 обикновени вихъра и 6 оформени съобразно християнската символика – 3 по-малки и 3 по-големи, с размер съответно 13 и 18 см.

Как да украсите празничните софри? Въпрос, чийто отговор се разбира от само себе си – с декорация, съответстваща на повода. Покривките трябва да подсказват какво празнувате във въпросния ден, затова тематичните ни пластмасови покривки със златен кръст са чудесно решение. Те ще се комбинират прекрасно с големите ни латексови балони, които можете да поставите на входа на банкетната зала, а също и вътре, където гостите да ги виждат.

Чиниите, в които ще сервирате вкусната почерпка е добре също да бъдат в унисон с тържеството. Включили сме изключително красиво декорирани чинии за еднократна употреба, свързани тематично и чисто визуално с принта на всяка покривка. В случай че се използва сервиза на ресторанта за основните ястия, в картонените чинийки бихте могли да подредите някои ритуални храни – питки, сладки и други лакомства.

Ако ви е нужна празнична украса за кръщене – момче или момиче, красиво изрисуваните ни чаши за еднократна употреба ще ви влязат в употреба. Те ще се впишат перфектно в тематичната декорация, заставайки редом до чинийките, салфетките и покривката на масата. Не пренебрегвайте важността на украсата. В този ден всеки детайл трябва да бъде на място.

С какво сме ви полезни?

Специализирани магазини за подаръци и празнични декорации не липсват и в реалността, но за жалост дейността на повечето от тях е концентрирана основно в големите градове. Какво обаче да правят хората от по-малките населени места, организиращи кръщавка на своето дете? Те могат винаги да разчитат на нас.

Поръчаната при нас за светото кръщене украса ще пристигне навреме, без да е нужно купувачът да я поръчва на място. Онлайн поръчките в магазина ни са максимално опростени, за да не добавяме към и без това прекомерното напрежение, съпътстващо трескавата организация на празника.

Преглед на продуктовия ни каталог може да се направи по всяко време на денонощието. Така имате възможност да набележите отдалеч какво бихте желали да краси пищното ви тържество. В случай че използвате професионален организатор, ще бъде напълно в реда на нещата да обсъдите как ще бъдат подредени и украсени масите на гостите. Използвайте свободно каталога ни за илюстрация на своите желания и предпочитания.

Не забравяйте, че кръщенето е събитие, което се провежда само един път в живота на човек, затова се постарайте да създадете специално празнично настроение у всички присъстващи на самия църковен ритуал, и на последвалата почерпка. Декорацията е най-лесният начин да събудите у хората усещане за празник.

Поръчайте при нас празничната декорация. Зарадвайте с красивата ни украса за кръщене момиче, което е достатъчно голямо, за да оцени вашите усилия. Момчетата, макар и малко по-нехайни по отношение на украшенията, също ще оценят вашето старание – ако не на мига, то години по-късно, когато разглеждат снимките от деня, в който са станали християни.

Не забравяйте да направите специалните си гости съпричастни на личния си празник. Изберете чудесните ни кутийки или торбички, за да поставите в тях малки, символични подаръчета за тях.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се