Декорация и украса за първи рожден ден на момче или момиче — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Декорация и украса за първи рожден ден

Покажи:
Ред:

Всеки празник носи собствена символика, която следва да присъства навсякъде в деня на събитието. В този раздел на онлайн магазин Baby-bouquet.com ще откриете чудесни практични и декоративни продукти, обединени от общото си предназначение. Всички изделия в раздела представляват красива декорация за първи рожден ден.

Направете празника незабравим

Пределно ясно е, че рожденикът, вашето момченце / момиченце, няма да помни как е протекло празненството, с което е отбелязана първата му годинка. Въпреки това родителите смятат повода за достатъчно важен, за да заслужава да бъде отпразнуван с пищни тържества. Разделът ще ви помогне да организирате тържеството по най-стилен и оригинален начин.

Независимо дали празненството ще протече в тесен семеен кръг у дома или ще бъдат поканени много гости в ресторант, желателно е помещението, в което ще се проведе тържеството да подсказва какъв е повода за събирането. От ползва ще ви бъдат всички видове украси за първи рожден ден, каквито ние можем да ви предоставим.

Какво е задължително да имате под ръка?

Декорацията, предназначена да украси мястото, където детето ви ще отпразнува първата си годинка, можем да разделим на две подкатегории – практична и с естетическо предназначение. И двата вида декорации са особено нужни, защото създават настроение както на гостите, така и на организаторите на празненството.

Рожденикът е централна фигура, затова е желателно при избора на украса за рожден ден на дете на 1 година, декорацията да носи персонален отпечатък. Заложете на цветове, съобразени с пола на детето – сини или розови, съответно за момченцата и момиченцата. Нека конкретният нюанс присъства във всеки детайл от декора. Удачно е да украсите мястото и с имената или снимка на почетния гост на събитието.

Банкетната зала, дори ако това е холът/трапезарията на собствения ви дом, трябва да съдържа:

Празнични покривки и салфетки

Масите, на които ще похапват и пийват гостите, поканени да отпразнуват първата година на детето ви, е задължително да бъдат подобаващо украсени. Често на рождените дни са поканени и голям брой малчугани, а те със сигурност ще останат очаровани от покривките с Мики и Мини Маус. Заслужава си да впрегнете усилия в декорирането само заради блесналите от щастие детски очички.

Същото важи и за салфетките. Съвсем малките дечица трудно ще се впечатлят от храната и напитките, но със сигурност ще забележат и запомнят тортата и салфетките с Мини Маус. Те са задължителна украса за първи рожден ден на момиче. Ако сте привърженик на по-семплия интериор, можете да заложите на едноцветните ни покривки. Те са напълно изчистени от щампи, решени в бледи тонове на синьо и розово.

Чинии и прибори за хранене

Изключително важно е не само менюто, но и в какви съдове ще бъде сервирана храната.Подбраната за първи рожден ден украса, задължително трябва да присъства и при съдовете и приборите за хранене. В каталога ни ще намерите истинско разнообразие от празнични чинийки и чаши за еднократна употреба. Тук най-известните герои на Дисни - Мини и Мики, са отново блестящо пресъздадени

Можем да ви предложим и богат асортимент от вилици, ножове, лъжици и сламки за еднократна и многократна употреба. Имаме ги в страхотни ярки цветове – розово, зелено, жълто и т.н. Зеленият цвят е представен в множество продукти, включително при прибори и чинии за сервиране, така че смело може да заложите на него, ако търсите по-неутрална цветова тоналност.

Защо да декорирате сами?

Организацията на едно толкова важно детско тържество не е лесна задача. Поради тази причина много родители решават да възложат цялата организация на кетъринг фирма, която да се погрижи за всичко – от храната и напитките до подходящата украса за първи рожден ден – съответно момче/момиче.

Това решение е на пръв поглед удачно, но професионалните организатори на рождени дни за деца не биха могли да предложат персоналното отношение, каквото ще покажете самите вие – родителите. Препоръчваме да сложите своя личен отпечатък, избирайки сами покривките, салфетките, чашките, чинийките и дори вилиците, с които гостите ще похапват от вкусната торта.

Нашата категория е особено подходяща и за фирмите, организиращи детски празненства, но за хората, предпочели да празнуват в домашна среда, тя е задължителна. При нас ще намерите идеалната украса за първи рожден ден на момче, като гордите родители на малки кокетни принцеси в никакъв случай не са пренебрегнати.

Уверяваме ви, че заемайки се лично с подготовката на празника, ще изпитате приповдигнато настроение. Вие сте тези, които единствени са способни да вложат цялата си любов и старание в избора на декорацията. Направете празника незабравим, въпреки че детето ви няма да го помни. Когато порасне, разглеждайки снимките от тържеството,  то ще види колко много сте се постарали.

Категория Украса първи рожден ден е налична по всяко време на денонощието. Ако натовареният ви график не ви позволява да обикаляте на място специализираните магазини, сайтът ни е перфектната алтернатива. От нас ще получите продукти с прекрасна визия и качество на разумни цени. Но преди всичко ще ви дадем множество страхотни идеи как да украсите дома си или ресторанта за първата годишнина от раждането на любимото ви същество.

От сайта ни имате възможност да изберете и малки подаръчета за гостите на празненството, които по ваше желание могат да бъдат гравирани.

✅ Ще празнуваме първият рожден ден на детето ни в ресторант – можем ли да използваме вашата декорация и кои продукти ни препоръчвате да изберем❓

Много родители избират да празнуват първия рожден ден на детето си в заведение, което е напълно разумно, в случай че ще бъдат поканени много гости. Ресторантът ви спестява нуждата да купувате нашите празнично декорирани чашки, прибори и чинийки, тъй като заведението ги осигурява. Можете да се фокусирате върху украсата – балони и тематични салфетки. За декориране на масите, на които ще се хранят деца, може да изберете чудесните ни покривки.

✅ Достатъчен ли е броят на декоративните продукти в една опаковка – как да изчислим по колко да закупим❓

Разгледайте много внимателно описанията на различните продукти. Там е посочен точният брой на артикулите в една опаковка. Например виличките и лъжичките ни са по 20бр в пакет. Ако броят на гостите ви надвишава това число, купете 2 или повече пакета. Желателно е да предвидите резерв от поне 10 бр.

✅ Може ли украсата за първи рожден ден да се използва многократно❓

Отговорът на този въпрос не е еднозначен. Например хартиените ни чашки и чинийки, както и сламките, са предназначени само за еднократна употреба – не се опитвайте да ги използвате отново. Нехигиенично е. Повече от един път могат да се използват пластмасовите ни чинийки и покривките за маса. В случай че са ви останали прибори и салфетки, които не са употребявани – използвайте ги при друг повод.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се