Коледна декорация за дома, оригинални коледни подаръци и интересни сувенири за Коледа — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Коледна декорация и подаръци

Покажи:
Ред:

У нас в последните години се настани традицията близки и приятели да си подаряват коледна декорация. В случай че и вие планирате да поднесете подобен подарък на свои роднини или на приятелско семейство, този раздел на онлайн магазин BabyBouquet.com ще ви бъде изключително полезен.

В раздела са представени изключително стилни, оригинални и преди всичко луксозни продукти. Който и да изберете, ще имате пълното право да се гордеете с решението си. Подборът на продуктите за Коледните празници, който екипът ни е направил, кара самите нас да се гордеем с добрия си вкус и внимание към детайла. Продуктите, подбрани за нашите клиенти са достъпни като цена и с практично, а не само декоративно приложение.

Защо е важно да вложим сърце в подбора на коледния подарък?

С края на лятото и първото захлаждане на времето, неусетно ни обзема коледно настроение. Усещаме носталгия по домашния уют и дните, в които цялата фамилия се е събрала около масата и неизбежно идва моментът за размяна на подаръците. Именно те са повод да изпитваме смесени чувства – от една страна обичаме да подаряваме и получаваме такива, но от друга, стресът от обиколките по магазините е нещо, което искаме да избегнем.

В случай че вече сте получили и подарили достатъчно пижами, пуловери, пантофи и плей стейшъни, заложете на нещо по-интересно и оригинално. Изберете сувенири за дома, които ще радват с присъствието си всеки член на семейството – и малките деца и техните родители. Нашите коледни декорации са идеални за всеки дом и близък човек - роднина, колега, приятел.

Коледната украса създава приятна атмосфера в дома, дори когато става въпрос за малко и нуждаещо се от основен ремонт жилище. Нямате представа как нещо толкова дребно като светещ коледен LED орнамент може да преобрази едно скучно обзаведено помещение. Той неусетно ще промени настроението на неговите обитатели, създавайки усещане за истински семеен празник.

Добрата новина е, че коледните празници са доста разтегнати във времето. На практика можете да подарявате закупената от магазина ни коледна декорация за дома две седмици преди и още толкова след празника. Декоративните ни и персонални сувенири са подходящи за колеги, съседи, приятелски семейства и роднини.

Сувенирът не е просто лишена от смисъл вещ, стига да е избран умело, с желанието да зарадваме специален човек и неговото семейство. Коледната украса по традиция присъства във всеки дом, затова на нея сме обърнали специално внимание. Когато подарите красив орнамент някому, бъдете сигурни, че той ще бъде пазен внимателно и изваждан всяка година, за да бъде закачен на естествената или изкуствена елха.

Времето, когато създаваме спомени

Коледният празник ни предизвиква да запазим скъпи спомени от срещите си с любимите си хора, особено ако ги виждаме рядко. Ето защо коледната фото рамка присъства толкова осезаемо сред страхотната ни колекция от коледни подаръци. Рамките ни са висококачествена изработка, а декоративните им елементи ще радват и малки и големи.

Не е задължително рамката да се използва за снимки на същата тематика, както и да присъства на показ само в края на годината. Тя може да се окаже скъп сувенир, особено ако си направите труда да я гравирате. По-точно, ние ще я гравираме за вас с текст, който сте ни предоставили. Това е начинът да превърнете една красива и практична вещ в мил спомен за цял живот.

Тематичните ни фотоалбуми са също чудесни подаръци за Коледа и Нова година. Подбрали сме и албуми за първата годинка на най-малкия член на семейството с тематичен надпис на корицата. Точно първият коледен празник няма да се помни от малкото човече, затова ви даваме възможност с подаръка си, да му създадете прекрасни спомени, заснети от мама и тати.

Чашите на коледна тематика са друг начин да зарадвате някого. Изключително приятни на вид и с декоративни елементи в духа на празника, те ще топлят допълнително някого, докато отпива от горещия сутрешен чай или кафе. Чашите с лика на белобрадия старец съвсем не са детски сувенир. Спокойно можете да закупите няколко от тях и да направите персонален подарък за Коледа на всичките си колеги в офиса.

Богата гама коледни сувенири очаква нашите клиенти, посещавайки този раздел. Сред тях са декорациите за секция и за камина под формата на стъклени глобуси. Щом ги разклатите снегът вътре ще започне да се сипе приятно и да създава страхотно празнично настроение. Подарък като този може да се постави гордо на работното бюро. Все пак работните дни преди празниците са най-тежки, а сувенирите ни са начин да разведрите работната обстановка.

Декорациите за елхата са любими и на децата, и на техните родители. Ако се чудите какво да подарите на приятели с малки деца, обезателно им вземете светещ ангел да краси върха на коледното дърво. Светещите ни орнаменти са изцяло базирани на LED технологията, а по този начин – напълно пожаробезопасни.

LED декорациите ни са безопасни и за децата. Тази група източници на светлина не отделят почти никаква топлина по време на работа и не застрашават малките палави ръчички от изгаряне при докосване. А те, както знаем, обичат да докосват всичко лъскаво, светещо и приказно. С минималната си консумация на електрическа енергия и захранвани от батерии, декоративните лампи ще продължават да светят дори при прекъсване на електрозахранването.

Макар утвърдената в страната ни традиция, подаръците да се оставят под елхата, да е все още в сила, от сравнително скоро се появи и друг обичай – на Бъдни вечер в специални чорапчетата да се оставят дребни подаръчета и лакомства. Нямате си подаръчни чорапки? Такива ще откриете в каталога ни, включително за първата коледна вечер на новия член на семейството.

Надписи Marry Christmas, светещи къщички и други невероятно красиви светлинни орнаменти – все оригинални коледни подаръци на съвсем достъпна цена. Знаем добре, че не стойността на подаръка, а топлите чувства, с които е избран и поднесен го правят специален. Асортиментът ни е подбран с огромно внимание и обич, с каквито, вярваме, ще ги поръчвате и вие.

Защо сме най-доброто място за покупка на празнични продукти?

Намирането на интересни и оригинални подаръци за Коледа съвсем не е лесна задача. Практичните вещи за бита, както и персоналните са опасна територия – мислим, че ще се харесат, а получателят на подаръка не е особено ентусиазиран. Да подариш дреха, бижу, парфюм е рискова операция, ако не познаваш добре вкуса на човека, комуто подаряваш.

Какво значи интересни подаръци за Коледа? Това са нещата, често убягващи от погледа. Идеите, които по някаква причина не са ни хрумнали, но виждайки ги в каталога на специализиран магазин, разбираме, че именно тях трябва да подарим. Интересният артикул гарантира, че подаръкът ви няма да се дублира в сезона, когато всички си поднасят по нещо по-дребно или супер голямо.

Пазарувайки при нас, ще си спестите тълпите от изнервени и груби купувачи, а също и нелюбезното отношение на уморените продавачи. Макар клиентелата ни да е солидна, всеки отделен клиент се чувства комфортно, докато разглежда стоките, запознава се с техните характеристики, изобщо – избира.

Оригиналните ни сувенири за Коледа са с изключително качество, изработени от великолепни и доказали се майстори на сувенирното изкуство. Същевременно цената им е направо символична, въпреки факта, че са луксозна стока. С тях подарявате не просто вещ, а отношение на човека до себе си, на децата си, на родителите и приятелите.

Задължително е да подчертаем, че нашите интересни коледни подаръци пристигат при вас красиво опаковани. Знаем, че нямате никакво време, както и необходимата сръчност, за да опаковате подаръците си сами. Ние сме се погрижили за всичко. От вас се очаква да се фокусирате върху избора, да направите поръчка и да поднесете с любов, сувенирите, предоставени от нас.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се