Сватбени подаръци

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Зашеметяваща кутия за бижута със сребърно покритие „специална шаферка“ от Amore. Тази прекрасна кутия за бижута е идеалният начин да се покаже благодарност на „специална шаферка“, която помага да превърнете големия ден в прекр..
35.00лв.
Прекрасна фоторамка със сребърно покритие и сърце 4 "x 6" (10x15cm) от колекцията Amore Wedding Day. Опаковъна в подаръчна кутия и стояща стойка. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отпразнувате най-специалния случаи..
45.00лв.
  Луксозен сватбен фотоалбум от Amore. Албумът е от 100 снимки с размер 18x12cm., с релефен надпис „Сватбен ден”, преплетени сребърни пръстени с кристални украшения и затваряне със сатенена панделка от слонова кост. Опакован с луксоз..
50.00лв.
Красив комплект сватбени чаши за шампанско Деня на сватбата, от Amore. Завършени с красива кутия за подарък. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отпразнувате най-специалните случаи. Вземайки името си от италианския за любов, A..
40.00лв.
Луксозен подаръчен комплект химикали Mr & Mrs от колекцията Amore Wedding Day. С неподправен стил и елегантност, комплектът има контрастни черни и слонова кост цветове и хром готов за гравиране. В комплект с луксозна фолирана кутия за презентации..
50.00лв.
Красив комплект от фотоалбум и кутия за спомени от колекцията Amore Wedding Day. Този прекрасен комплект притежава атрактивен дизайн от сребристо фолио и запазва прекрасни спомени от специалния ден. Кутията разполага с две отделения, едната е за съхр..
55.00лв.
Красива сватбена книга за гости 40 страници от колекцията Amore Wedding Day. Корицата е от изкуствена кожа, снимка с размер 15x10cm и преплетена икона на кристалени пръстени. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отпразнувате на..
50.00лв.
Красива фоторамка със сребърно покритие за снимка 4 "x 6" (10x15cm) от колекцията Amore Wedding Day. Рамката включва стояща подпора. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отпразнувате най-специалните случаи. Вземайки и..
50.00лв.
Amore красива кутийка за сватбени пръстени. Украсена с преплетени пръстени с кристали, двойно закопчаване сърце и опакована в луксозна кутия за презентации, това я прави зашеметяващ подарък за специалния ден. Създавайте вечни спомени с уникален и кра..
45.00лв.
Amore красива кутия за сватбен сертификат със сребърно покритие. Украсена с преплетени пръстени с кристали и опаковъна в луксозна кутия за презентации, това я прави зашеметяващ подарък за специалния ден. Създавайте вечни спомени с уникален и красив п..
65.00лв.
Красива кутия за сватбени обувки Little Hearts от колекцията Amore Wedding Day.  С отвор за снимка с размер 10x10cm на специалния ден. Кутията е завършен със златен и сребърен дизайн на сърцето и конец от сатенена боя. Създавайте вечни спомени с..
35.00лв.
Красив подаръчен комплект "Мистър" и "Мисис" от чаши от китайски порцелан от колекцията "Аморе сватбен ден". С надпис със сребърно фолио и дръжки това прави прекрасен сватбен подарък. В комплект с луксозна фолирана кутия..
40.00лв.
Прекрасна сватбена фоторамка със сребърно покритие 4 "х 6" (10x15 см). Фоторамката разполага с преплетена икона с кристален пръстен със сребърно покритие и инкрустация. Комплект със стояща подпора. Създавайте вечни спомени с уникален и крас..
35.00лв.
Красив сватбен фотоалбум със снимка на корицата с размер 8x8cм от колекцията Amore Wedding Day, съдържа 80 страници за снимка с размер 10x15cm от сватбения ден. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отпразнувате най-специалните ..
35.00лв.
Красив фотоалбум от изкуствена кожа от колекцията Amore Wedding Day. Албумът е с преплетената икона на кристалени пръстени. Албум от 30 страници за съхранение на снимки с размер 10x15cm. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отп..
40.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×