Подаръци за татко

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Въпреки установените патриархални норми в страната ни, жените са тези, които имат свой национален празник. Денят на бащата е чужд за нашата култура, поради което обикновено е трудно да изберем какво да подарим на татковците. За да направим избора ви лесен и винаги удачен, ние от Baby-Bouquet.com обособихме специална категория, съдържаща разнообразие от подаръци за татко.

Как да подаряваме винаги подходящите неща?

Подаръкът е нещо, с което целим да зарадваме скъп на сърцето ни човек, в случая бащата, дал ни не само живот, но и закрила, комфорт и спокойно съществуване. Истината е, че е доста трудно да се избере идеалният подарък за татко. Осигурявайки ни толкова много, е трудно с един жест и един изящен сувенир да се отблагодарим за направеното за нас през годините.

Правилният подход при избора на перфектния подарък за татко, е да съобразим това, което ще подарим със съответния повод. Има множество поводи да зарадваме татковците с нещо красиво, практично, стоплящо сърцето и оригинално. Можем да поднесем дар с по-лично предназначение, когато и самият празник е личен – рожден, имен ден или друга важна дата, белязала живота на даден родител.

Таткото-получател на подаръка не е задължително да е именно нашият родител. Това може да е близък – роднина, колега, приятел, който за първи път се е сдобил със собствена рожба. В такива случаи цялото внимание е насочено към майката, защото тя е поела цялата физическа тежест, съпътстваща появата на малкото същество на белия свят. Истината е, че не бива да пренебрегваме и бащите.

Какъв подарък за таткото на новородено бихме могли да изберем, обаче? Нещо практично, символично или свързано с подаръка на майката? Изборът е строго индивидуален и зависи основно от това доколко близък ни е въпросният човек. Познавайки неговия характер, нужди и интереси, ще ни е много по-лесно да изберем продукт, който ще бъде приет радушно и дори емоционално.

Новите татковци ще се трогнат от колекцията ни с фото рамки и албуми, в които да поставят снимките на малкото човече, направени лично от тях. Бащите от новото поколение не се свенят да изпълнят работното си пространство със снимки на своето семейство. Изберете изящен албум / рамка от каталога ни, и нека той да е задължително гравиран. Жестът ще бъде оценен, независимо дали подаръкът ще остане у дома или ще украсява офиса.

Червеният конец, какъвто се връзва на ръката на новороденото и на майката е също чудесен подарък за мъж. С него таткото ще покаже съпричастност към желанието да се предпази крехкото същество от лоши очи и енергийно вмешателство. Мъжете по правило не вярват в подобни, предимно женски поверия, така че носенето на талисмана, подарен от вас ще бъде знак на уважение и добра воля.

С правилно поднесен асортимент от уникални мъжки подаръци, е изключително лесно да се съобрази подаръка с конкретния повод. Тази категория, както и цялата идея, стояща зад създаването на специализирания ни онлайн магазин, има за цел да ви помогне да блеснете, когато подарявате нещо специално на важен и скъп за вас човек.

Разнообразие, позволяващо ви винаги да бъдете креативни и оригинални

Каталогът ни се отличава с огромно продуктово разнообразие. В сайта ни е невъзможно да срещнете обичайните банални сувенири, предлагани навсякъде в търговската мрежа. Помислили сме за всички важни житейски поводи, подбирайки изделия, пряко свързани със символиката на различните събития, и предназначени за съответния кръг от получатели – мъже, жени, деца, родители, баби и дядовци.

Разнообразието в конкретния раздел, ви дава възможност да намерите наистина оригинален подарък за мъж. Такъв, какъвто никой от останалите гости няма да се е сетил да подари. Като добавим към богатия асортимент от подаръчни комплекти и възможността почти всяко изделие да се достави гравирано, се оказва, че сме най-доброто място за покупка не на вещи, а преди всичко на спомени. Спомени, които ще надживеят дори човекът, постарал се да ги събере в един малък, но невероятно ценен дар.

Каталогът ни включва:

Бизнес комплекти

Вероятно в момента ви хрумват най-различни идеи за подарък за мъж, но повярвайте, ако бизнесът е полето му на професионална изява, то бизнес комплектите ни са една наистина свежа, но и супер практична идея. В зависимост от поста и стила на въпросния господин, можете да заложите на раница или на стилна кожена чанта за лаптоп и документи.

В случай че в главата ви се върти идеята за супер луксозни подаръци за мъже, не е нужно да се разорявате, посещавайки фирмените магазини на прочути бижутерски марки. Със значително по-малък бюджет ще закупите луксозен комплект химикалка, ключодържател и картодържател от сребро. Дори с цената за гравиране, разходът няма да се отрази на финансовия ви баланс.

Полезни туристически приспособления

Джобен метален компас, туристическо ножче, раница – все приспособления, които ще влязат в употреба на мъжа, любител на разходките сред природата. В тази група влизат по-практичните ни идеи за подарък на мъж, но сме убедени, че получателят на въпросната група продукти ще остане очарован от милия ви жест.

Мъжът е биологично устроен да търси приключенията, така че вместо да се опитвате да го опитомите и задържите у дома, подарете му подходящ подарък за мъж, който ще му напомня, че там някъде в цивилизацията има хора, очакващи с трепет неговото завръщане. Компасът, представен в колекцията ни например, е с включено гравиране, но и другите изброени туристически аксесоари могат да бъдат умело персонализирани.

Зимни шалове от Кашмир

Кашмирените ни зимни мъжки шалове са категорично изключително стилни подаръци за мъже. Те ще бъдат високо оценени от господата с афинитет към елегантната и стилна визия.Предлагаме множество разцветки и десени, за да можете да откриете подходящо допълнение към облеклото на любимия човек.

Шаловете се доставят в красива черна подаръчна кутия, така че ако се готвите за коледа, рожден/имен ден и който и да е друг празник, опаковането на закупения артикул няма да е сред останалите ви грижи. От вас се иска само да добавите поздравителна картичка с мило послание. За жалост, текстилните изделия не могат да се гравират.

Луксозни комплекти на невероятни изгодни цени

Търсейки по-луксозен подарък за любимия мъж, е удачно да заложите на изключително луксозните ни подаръчни комплекти. Подредени в елегантна подаръчна кутия със сатенен интериор, ще откриете чифт химикалки, както и химикалка, комбинирана с ключодържател, часовник, запалка, копчета за ръкавели, кожен портфейл и какво ли още не.

С един толкова интересен подарък за мъж няма да се притеснявате дали получателят ще се зарадва от сърце. Това е гарантирано! Ще му позволите да демонстрира стил и класа сред своите колеги и бизнес партньори, защото знаем, че мъжете са в постоянна конкуренция с представителите на собствения си пол.

Интересното по отношение на нашите уникални подаръци за мъже е ниската цена на дори най-луксозния комплект. Милите жестове не се измерват с похарчената сума пари, а с умението да дариш радост, съумявайки да следваш политика на по-нисък финансов разход. Макар жестът да е винаги по-важният аспект на подаряването, качеството, стилът и визията на подаръка не бива да остават на заден план.

Нашата дейност далеч не се изчерпва единствено с продажбата на сувенири и дарове за различни житейски поводи. Смятаме за свое задължение да ви дадем преди всичко чудесни идеи за мъжки подарък, когато сте в пълно недоумение какво е удачно да поднесете на своя родител, брат, съпруг, приятел, колега.

Съсредоточени върху подбора на продуктите, ви съветваме никога да не забравяте, че единственият важен подарък за баща, сте вие - неговото дете, което в момента разглежда асортимента от стоки в магазина ни, с намерението да стане наш редовен клиент. Не се колебайте да потърсите нашето съдействие за гравиране на закупения артикул.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×