Сватбени чаши — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Сватбени чаши

Покажи:
Ред:

✅ Чия отговорност е осигуряването на сватбените чаши – кой трябва да ги закупи❓

Чашите са артикул, който не се подарява в деня на тържеството – той се избира и купува предварително, тоест представлява част от подготовката. Отговорността за осигуряване на чашите би могъл да поеме член на семейството, сватбен организатор или самите младоженци. Желателно е предварително да се разпределят ангажиментите по организацията на сватбата, за да не се окаже в деня на сватбата, че чашите липсват.

✅ При такъв избор ми е трудно да избера – възможно ли е избраните от мен чаши да не се харесат❓

Сватбените чаши, от които двама влюбени за първи път ще отпият глътка шампанско като семейство, носят огромна символика. Тяхното предназначение не се изчерпва с ролята на реквизит за сватбата. Те остават за спомен и се пазят като реликва, затова визията и дизайнът им имат огромно значение. Постарали сме се да подберем едни от най-изящните модели, затова вероятността да допуснете грешка е минимална. Препоръчваме да набележите подходящите изделия заедно с бъдещите младоженци.

✅ Някои от чашите имат надписи и декорации – това пречи ли да се гравират❓

Не, по никакъв начин. Можем да гравираме допълнително инициалите на младоженците, датата на сватбата или друг текст по желание върху всеки комплект сватбени чаши от колекцията ни. Желателно е този реквизит да се гравира, защото по традиция той се запазва за спомен и се излага на видно място в дома на младото семейство. Това означава, че гравюрата също ще бъде обект на внимание.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се