Евтини златни обеци - дамски и детски модели за бебе на топ цена
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Златни обеци

Покажи:
Ред:

Това е разделът, който трябва да посетите, ако желаете да закупите изящни златни обеци. Бижутата от злато са едни от най-изисканите и забележителни подаръци, които карат и двете страни (и подаряващата, и приемащата) да се чувстват прекрасно. Изберете тук подаръка, с който да зарадвате малко дете, младо момиче или елегантна жена. Цените на първокласните ни изделия ще ви изненадат приятно.

Какви модели са включени в златната ни колекция?

Обеците ни от злато са част една превъзходна колекция, която можем да разделим на отделни подкатегории, в зависимост от специфичното им предназначение. Дизайнът на накитите като цяло и в частност на обеците, няма как да бъде еднакъв, когато говорим за детски модели и такива за възрастни. Условно можем да разделим обеците на три отделни групи, според възрастовото им предназначение, а именно:

Бебешки

Обецата е накит, който се носи от ранна детска възраст. Благодарение на новите медицински практики и оборудване, днес ушите на децата се продупчват във все по-ранен етап. Можем да забележим бебета на 6-8 месеца, на чиито фини ушички блестят чифт златни обечки. Бебешките модели са доста различни от изделията за по-големи деца и за възрастни.

На първо място чифт бебешки златни обици са миниатюрни и това е напълно разбираемо. Едно масивно бижу или дори висулка не само ще изглежда гротескно близо да нежното бебешко личице, но преди всичко ще създава неудобство и дори риск от нараняване на ухото. Малките дечица са свръх подвижни, дори докато спят. Не правете грешката да подарявате твърде големи обечки на бебе.

За момичета

Превъзходната ни колекция включва много красиви и кокетни детски златни обеци. Що се отнася до техния дизайн, тук вече можем да говорим за по-голям размер и по-пищна декорация. Обикновено изделията имат удобна винт закопчалка и забавни форми, които се харесват на децата – цветя, рибки, лебеди, пеперуди, калинки и звезди.

Декорацията на изделията е винаги красива и пищна. При някои модели е добавен цвят с помощта на разноцветни циркони, докато при други е използвана техниката на емайлиране. Обеците могат да се носят от момичета в широк възрастов диапазон – от 3-годишна до 15-16годишна възраст.

За жени

Ако искате да зарадвате с красив подарък своята любима, майката на децата си или собствената си майка, този раздел е мястото, което обезателно трябва да посетите. Тук ще намерите една много стилна и женствена колекция от дамски златни обеци. При тях комбинацията от модерен дизайн и високо качество на изработка е забележима с просто око.

Обеците за жени са селектирани да отговарят на различни стилове и предпочитания. Някои жени предпочитат по-дискретните и семпли накити, докато други не се свенят да покажат бляскава визия. За всеки тип жена, сме подготвили съответния дизайн на обеца. Качеството на изделията е гарантирано от сертификат, какъвто ще получите заедно с всяко златно бижу, представено в каталога ни.

Макар и различни като стил и предназначение, продуктите, включени в тази категория, си приличат по това, че цените им са изключително изгодни. Смело можем да заявим, че ви предлагаме доста евтини златни обеци, предвид високото им качество и изискана визия. Всяко изделие е изработено от висококачествено 14-каратово злато проба 585.

По какво се различават обеците за жени от тези за деца?

Детските ювелирни изделия трудно могат да се объркат, поради характерния им весел и интересен дизайн. И все пак бижутата за бебета и деца могат се отличават от дамските по няколко критерия: дизайн, размер, материали и цялостна естетика. Господата са тези, които имат слаби познания относно детските и дамски ювелирни изделия, така че следващите редове могат да им бъдат полезни.

Можете да различите чифт златни обеци за бебе от модел, подходящ за по-големи деца или жени по следните критерии:

Дизайн и естетика: Обеците, предназначени за деца, обикновено имат игриви и причудливи дизайни - животни, анимационни герои или съвсем прости форми, например топче с винт. От друга страна, моделите за жени могат да включват по-широка гама от дизайни, включително шипове, обръчи, капки и по-сложни и елегантни орнаменти.

Размер: Обеците за деца обикновено са с по-малък размер, за да отговарят на по-малките им ушни миди и големина на лицето. Дамските обеци – златни и сребърни - могат да варират по размер – от съвсем фини и деликатни до по-големи и наистина впечатляващи. Има едно просто правило: можете да закупите малки обеци за жена, но никога твърде големи за дете.

Материали: И детските, и дамските модели при обеците могат да бъдат изработени от различни материали, но когато става дума за златни изделия, каратовата стойност (чистота) на златото може да се различава. Детските се изработват от 14k или 18k злато за издръжливост и понижен риск от алергични реакции, докато дамските могат да включват по-широк диапазон от стойности в карати, както и допълнителни украшения, като скъпоценни или полускъпоценни камъни.

Обезопасителни детайли: Обеците за деца следва да се отличават с нужната безопасност, например закопчаване с винт или обратно закопчаване, за да се сведе до минимум рискът от загуба на обицата. Дамските модели златни обеци обаче могат да предлагат по-разнообразни опции за затваряне.

Целева аудитория: Основният фактор, отличаващ видовете обеци, е целевата група потребители. Детските накити са проектирани с мисъл за радостта, комфорта и безопасността на подрастващите, докато дамските модели отговарят на по-широка гама от стилове и предпочитания.

Повод и начин на употреба: Чифт бебешки златни обеци не се купува с идеята, че ще бъде носен само при специални поводи. Напротив, детските бижута са ежедневен аксесоар, поради което размерът и дизайнът им имат за цел да осигурят максимален комфорт на малките госпожици. От друга страна, дамските изделия се разграничават по стил и предназначение – за ежедневието или официални.

Важно е да отбележим, че изброените разграничения са общи и могат да варират в зависимост от марката, характерния стил на фирмата-производител и специфичните културни или регионални традиции. Когато избирате златни обеци, освен изгодната цена, от съществено значение е да вземете предвид и възрастта, предпочитанията и евентуалните опасения за безопасността на дамата, която ще ги носи.

Защо е повече от уместно да подарите чифт обечки на дете?

Актът на подаряване на златни детски обеци често се корени в комбинация от културно значение, емоционална стойност и практически съображения. В културно отношение златото е символ на богатство, просперитет и късмет в много общества. Поднасянето на златно бижу на дете може да се разглежда като начин да го благословите и да му пожелаете живот, изпълнен с изобилие и успех.

Отвъд културния аспект, обеците могат да имат дълбока сантиментална стойност. Те може да са наследство, предавано от поколения, свързващо детето с историята и традициите на неговото семейство. Тези бижута могат да се превърнат в скъп сувенир, събуждайки спомени за човека, който ги е дарил, и специалния повод, на който са били поднесени.

Освен това подаряването на златен накит може да бъде елемент на инвестиция и отговорност. Златото е благороден метал, който запазва финансовата си стойност си във времето. Покупката на златни обеци за дете, носи скрито послание за финансова отговорност и планиране на бъдещето. Този акт може да бъде възможност за родителите да въведат концепцията за отговорно стопанисване, като научат детето си да се грижи за ценните си притежания.

В някои случаи обеците бележат преход или крайъгълен камък в живота на детето. Те могат да отбелязват важен рожден ден, религиозна церемония или постижение, което си струва да се отпразнува. Бижутата биха могли да се превърнат в символичен маркер за растеж и напредък, служейки като напомняне за пътя на детето от детството към юношеството и младостта.

В крайна сметка решението да закупите при нас евтини детски златни обеци е многостранно, повлияно от културни обичаи, семейни традиции и индивидуални намерения. Това може да бъде жест на любов, средство за изграждане на ценностна система или начин за запазване на наследството. Независимо от мотивацията, актът на подаряване на златно бижу на дете носи замисъл, който се простира далеч отвъд самия продукт.

На какво да обърнете внимание при покупката на обеци от злато, особено ако са за дете?

Когато купувате златни бебешки обеци или модел за по-голямо дете, трябва да вземете предвид няколко важни фактора, за да сте напълно сигурни, че те ще бъдат удобни и напълно безопасни за малкото същество. Много хора смятат, че покупката на детско бижу е проста задача, но в процес на пазаруване осъзнават, че им липсват важни познания.

За да ви спестим вероятните грешки, ви препоръчваме да обърнете внимание на следните моменти:

  • Материал. Изберете изделие, което е изработено изцяло от 14-каратово злато, а не е позлатено. Златото 585 е с добра чистота, като стандартизираните сплави не съдържат метали като никел, които са доказани алергени. Потенциално дразнещите метали могат да възпалят наскоро продупчените уши на детето;
  • Размер и тегло. Потърсете леки бебешки обеци златни, които няма да дърпат и натоварват ушите на детето.Големите и тежки модели могат да бъдат неудобни и да увеличат риска от неволно издърпване на обицата. Това може сериозно да нарани детското ухо;
  • Закопчаване. Обмислете внимателно какъв да бъде механизмът на закопчаване. Той трябва да е сигурен и надежден, защото децата са палави, но в същото време е важно да бъде удобен при носене на накитите. Дизайнът на самата обеца в голяма степен определя какъв да бъде видът на закопчалката;
  • Особености на дизайна. Обеците за съвсем малко детенце трябва да са лишени от остри ръбове и изпъкнали детайли, които биха могли да наранят кожата в близост до ухото. Относно декоративната част, тя може да бъде камък или цветен емайл. Емайлът е по-дълготраен и ярък;
  • Съответствие с възрастта. Не бива да купувате детски златни обеци, само защото тяхната цена ви устройва. Те следва да са подходящи за възрастта и етапа на развитие на детето. Неуместно е да подарите твърде детски модел на девойка, както и бижу, подходящо за тийнейджъри, на 3-годишно дете;
  • Лекота на почистване. Златото е един от най-добрите материали по отношение на детската обеца. То е хипоалергичен материал, който не дразни и не предизвиква възпаление. В същото време не потъмнява както среброто и може да се почиства с домашни средства и да се дезинфектира. Обеците от златната ни колекция са най-хигиеничното решение.

Редно е също да сте напълно сигурни, че детето може да използва подаръка ви. Ако сте член на роднинския или приятелски кръг на семейството, консултирайте се с родителите относно възможността детето да носи обеци. Ако ушите му още не са пробити, не насилвайте това действие, поднасяйки точно такъв подарък.

Ако познавате добре бъдещата притежателка на бижуто, ще ви бъде по-лесно да изберете модела и дизайна на новите ѝ златни обички. Някои деца имат любим цвят, затова заложете на изделие с цветен емайл, в което тези окраски преобладават. Други са почитатели на определени животинки – в каталога ни ще откриете идеалния вариант.

Защо да закупите накит за любимата жена или дете от нашия магазин?

Чифт златни дамски обеци са чудесен начин да отбележите годишнина от сватбата, Свети Валентин или някой по-личен празник. Проблемът вероятно се състои в липсата на време за обикаляне по бижутерийните магазини. Да, на място и на живо е по-лесно да се избере златен накит, защото е възможно да се отбележат неговите параметри и да се видят отблизо евентуални дефекти.

В същото време, онлайн търговията с ювелирни изделия е силно регламентирана, така че рискът от измама не съществува, не и в лицензираните магазини. Нашият електронен магазин извършва дейност, която отговаря напълно на всички нормативни актове и на Търговския Закон, действащ в Република България.

Всички златни и сребърни ювелирни изделия, в това число златни дамски обеци, се доставят на купувачите придружени от сертификат за произход и качество. Този документ е изключително важен, защото удостоверява, че изделието е изработено от материал, който е автентичен с обявеното от производителя и продавача.

Ние не предлагаме „фалшиви” бижута, както вероятно се опасявате. Нашата търговска марка е извоювала отличната си репутация в продължение на години, следвайки най-коректните търговски практики. Покупката на дамски обеци златни или сребърни в Интернет не крие никаква заплаха, когато пазарувате от правилните места.

Работим с най-реномираните европейски бижутерии, което ни позволява да предложим разнообразие от актуални стилове и дизайни. При нас ще намерите супер модни златни обички за бебе, декорирани с цветен емайл, както и модели за по-големи деца, украсени с фини орнаменти и полускъпоценни камъни.

Цената на чифт златни обеци – дамски или детски е винаги от значение. Златото не се обезценява с годините, дори напротив – цената му се повишава. Ето защо за вас вероятно е важно да намерите място, където ще ви предложат много изгодни ценови оферти. Ние сме това място. Цените на златните ни бижута са достъпни за редовия български купувач.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се