За нас — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

За нас

           За нас

           Голдън фючър ООД е директен вносител на почти всички предлагани продукти - това гарантира качество и добри цени на продуктите.

           Основана през 2017г. е една от първите компании в България, предлагаща „бебешки букети от дрехи“. Нашите бебешки букети в кошници са уникални подаръци и ние ще продължаваме да правим нововъведения с нови цветове и варианти за избор.

         Перфектена и практическа алтернатива на традиционните цветя!

         Идеята за навити бебешки и детски дрехи, за да изглеждат като цветни пъпки, и комбинирането им с красиви изкуствени цветя и листа, прави практичен и красив подарък за мама и бебе. Поставянето в цветарска кошница ни даде най-добрия начин да се покажат и да се представят нашите бебешки букети!            

      За да допълним нашите бебешки букети, ние предлагаме широка гама от персонализирани бебешки подаръци, лазерно гравиране, подаръци за кръщене, подаръци за бебе.

Раждането е събитие като никое друго, а ние ви предлагаме възможност да отбележите този повод с уникален личен подарък. Независимо дали търсите подаръчен комплект, фоторамка или цилиндър за съхранение на сертификат от раждане, отделните ни категории страници ви позволяват да пазарувате бързо и без усилия за този перфектен подарък за новородено.

Екипът на "Baby-bouquet" се отличава с нашия персонализиран опит, който усъвършенствахме в течение на няколко години. Нашите внимателно подбрани подаръци ви дават възможността да бъдат лазерно гравирани с името на специален за някого човек или текстово съобщение, ние предлагаме това, защото ние вярваме, че всеки човек и всяко дете заслужава да запази спомена, който може да стане част от ценната му памет.

     Ние също имаме широка гама от ръчно изработени за баня и тяло продукти от Pretty Little.

    Благодарим ви за посещението в baby-bouquet.com!

 

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се