Лазерно гравиране — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Лазерно гравиране

Въведение

Гравираме разнообразие от изделия

Baby-Bouquet ви предлага услугата лазерно гравиране. Тя може да се изпълни както за продуктите, представени в сайта ни, така и за изделия, които вече притежавате или сте закупили от друго място.

За целта можете да посетите на място нашето ателие, или да изпратите изделията за гравиране по куриер на адрес: гр. София, бул. Васил Левски 66.

Доставката на артикулите, подлежащи на гравиране, се заплаща от поръчителя. Ние от своя страна се ангажираме да изпълним поръчката в срок и по безупречен начин.

Видове изделия и цени

На гравиране с лазер подлежат изделия от различни твърди материали, сред които: метал, дърво, стъкло и пластмаса. Можете да се свържете с екипа ни, ако искате да гравирате брачните си халки, като ние се ангажираме да бъдат готови за специалния ден. Не се колебайте да се възползвате от изгодните ни услуги.

Тарифите ни са съобразени с възможностите на широк кръг от потребители. Цената се отнася за брой изделие, като чифт копчета за ръкавели и двойка брачни халки се таксуват на цената на един артикул. Броят на символите в гравюрата не влияе на крайната цена. Стойността на услугата е фиксирана.

Услугата лазерно гравиране на метал се предлага на цена от:

  • Пръстен Гравиране на 2 бр. брачни халки от злато, платина, сребро, стомана и др. метали – 50 лв.
  • Пръстен Гравиране на пръстен - 25лв.
  • Ръкавели Гравиране на ръкавели - 25 лв.
  • Колиe Гравиране на колие - 25лв.
  • Гривна Гравиране на гривна - 25 лв.
  • Часовник Гравиране на часовници 25 лв.
  • Метали Гравиране на метали - нож, химикал, запалка, ключодържатели, меч - 25лв.
Видове изделия и цени

Можете да заявите и допълнителна услуга Смяна на конец на амулетна гривна на цена от 12лв. За целта е необходимо да донесете бижуто в нашето студио или да го изпратите на нашия адрес чрез фирма Еконт. Куриерските такси се поемат от клиента.

За въпроси, допълнителна информация относно услугата и уточняване визията на гравюрата, можете да се свържете с нас на телефон: 0877321144.

Свържете се с нас днес!

За повече информация относно услугите ни за лазерно гравиране, не се колебайте да се свържете с нас.

обадете се0877321144 Изпратете запитване

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се