Златни медальони на топ цени
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Златни медальони

Покажи:
Ред:

Уникална колекция от златни медальони за всеки повод ви очаква в този раздел на онлайн магазин BabyBouquet. Това са едни от най-търсените подаръци за лични празници – кръщене, раждане на дете, имен и рожден ден. Голяма част от изделията подлежат на гравиране – услуга, с която ви позволяваме да поднесете специален персонализиран подарък на любим човек.

Какво представляват медальоните, включени в нашата колекция?

Медальоните ни покриват целия спектър от дизайни, застъпени в ювелирното изкуство. Можете да закупите висулка с лика на Богородица или ангелче, които да подарите на една млада майка. Девата е закрилница на християнското семейство. Като майка на нашия Спасител, тя закриля всички деца и техните майки.

Ангелът е силно застъпен елемент в златната и сребърна бижутерия. Особено популярен е като медальон, който да се носи близо до сърцето и да закриля своя притежател от всички видими и невидими заплахи. Ангелът е бижу, което можете да подарите на детенце по случай неговото кръщение, като чудесна алтернатива на златното кръстче.

Кръстът също е застъпен в продуктовия ни каталог под формата на множество стилни и нежни вариации. Можете да закупите нашия медальон „Цветни пожелания” с масивно златно и сребърно покритие от чисто злато и сребро. Това е перфектният подарък за Цветница, който би могъл да се използва и като медал (изложен на видно място), и като медальон, носен на гърдите.

Класическите медальони за снимка са една романтична идея за подарък, която всяка влюбена жена ще оцени по достойнство. Въпросният вид накити подлежат на гравиране – възможност, от която обезателно трябва да се възползвате. Гравюрата не просто ще направи бижуто уникално, но ще ви позволи да отправите послание, което ще се запази през годините.

В какво се състои чарът на златния медальон?

Златото си остава най-високо цененият благороден метал, чиято непреходна прелест се крие в топлите слънчеви отблясъци на благородния метал. За разлика от среброто, което не подхожда на всички, златото е универсален материал за изработка на бижута, особено в класическия му жълт цвят. Може да се носи от светлооки блондинки, както и от смугли брюнетки с еднакъв зашеметяващ ефект.

Медальонът е вид бижу, което заема стратегическо място – в центъра на деколтето, от където успява да привлича погледите на околните и да даде важна информация за своя притежател – каква религия изповядва, към кой зодиакален знак принадлежи, името на кой светец носи и т.н.

Не пропускайте да изберете уникален златен медальон от нашата колекция, когато планирате да чествате празника на специален човек. Медальоните, подлежащи на гравиране, са най-предпочитани от нашите клиенти, тъй като символизират специален жест на внимание. Всички наши бижута се доставят заедно със сертификат за произход и качество.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се