Луксозни сватбени албуми за снимки, фото албум за сватба
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Албуми за снимки

Покажи:
Ред:

Сантименталната стойност на един сватбен албум е несъизмерима с който и да е друг елемент на сватбения ритуал. Нито брачната халка, нито булчинската рокля могат да върнат с детайлни подробности спомените от сватбеното тържество. Уникална колекция от фотоалбуми ви очаква в този раздел на онлайн магазин Baby Bouquet.

Защо фотоалбумът е толкова важна част от сватбата?

Ако след време решите да се потопите в света на спомените, трябва просто да разгърнете албума със снимки от сватбата. Чрез своите сватбени албуми, хората, създали семейство, се връщат към поизбледнелите в паметта емоционални моменти. Спомнят си целия водовъртеж от събития – трескавата подготовка, тържествената церемония и шумното забавление, на което са се отдали роднини и гости.

Предназначението на специалния сватбен албум за снимки е да съхрани най-важните спомени от сватбения ден. След време най-красивите фотографии ще бъдат разглеждани от децата, които със сигурност искат да научат семейната си история от самото ѝ начало – сватбата. Всяка дъщеря иска да знае каква булка е била нейната майка. Това познание в голяма степен ще формира уважение към брачната институция.

Сватбените фотоалбуми се възприемат като скъпа семейна реликва. Изработват се от висококачествени материали и имат изящен и нежен дизайн. Белият цвят (аналогия с цвета на булчинската рокля) е задължителен при тази група продукти, а декорациите са детайлът, който им придава завършеност. Всички младоженци ще бъдат щастливи да изложат албума със сватбените си снимки на видно място в дома си.

Какви дизайнерски решения можем да открием при албумите?

Един наистина луксозен сватбен албум се отличава с уникалния си дизайн. Такъв продукт е не просто красив, но и максимално функционален. В него снимките са подредени прецизно по начин, който не позволява да се мачкат и избледняват. Това важно приспособление има за цел да осигури дългосрочно съхранение на снимките.

Сватбеният фотоалбум се възприема като кутия за съкровища, защото в него се съхраняват най-скъпите спомени в живота на една двойка. Луксозните изделия имат изящно оформление и то е видно както на самата корица, така и във вътрешните страници. На всяка страница е обособено отделение за снимки в стандартен или по-голям формат.

Много е важно да се избере сватбен фотоалбум за оптимален брой снимки. Броят на съхранените фотографии се определя от това дали младоженците са поканили професионален фотограф, който ще направи стилизирани снимки, показващи най-важните моменти от самата церемония.

Ако албумът е вашият избор за сватбен подарък, трябва да познавате добре характерите на младоженците и най-вече този на булката. Има жени, които просто не обичат да се снимат дори на най-важни събития, както и дами, които запечатват с помощта на камера всяко свое действие.

За първата категория булки можете да изберете изящен албум за сватба с вместимост от 48 или 50 броя снимки. Такова изделие е напълно способно да съхрани най-важните спомени – снимките от пристигането в ритуалния дом, подписването, вдигането на първия тост и танцът на булката. В него могат да се съберат и фотографиите, на които младоженците позират със своите родители, кумовете, шаферките и най-важните гости.

След като изберете капацитета на албума, е редно да определите и големината на отделенията за снимките. Стандартните размери са 10 х 15см, но в каталога ни са включени и луксозни сватбени албуми с по-голям формат. В тях могат да се съхраняват снимки с размери 13 х 18см или 20 х 25см.

За булките, които искат да запечатат всеки момент от сватбения си ден, ще бъде приятна изненада, ако албумът им има максимална вместимост. В раздела са представени изящни изделия с вместимост от 100 броя снимки – някои от тях, подлежащи на гравиране. Такъв подарък ще ви отличи като най-съобразителния гост на сватбеното тържество.

Доколко важно е оформлението на корицата?

Когато избират сватбени албуми за подарък, купувачите с право се фокусират върху оформлението на корицата. Дали кориците са твърди или меки, каква е подвързията, има ли поле за сватбена снимка – всичко е от значение. Последното, което интересува потребителя е цената. Този тип купувачи са доказани естети и знаят как да избират подаръци.

Оформлението на албума е изключително важно, особено откъм външната, лицевата му част. Отново ще напомним, че албумите се съхраняват на видно място, поне през първите години от брака, следователно те ще се превърнат в част от интериорния декор на дневната в жилището. Идеята на албума е да привлича погледите на гоститие, така че те да поискат да разгледат сватбените снимки.

Как да се избере текстурата на покритието? Това е въпрос, който вълнува мнозина и той обхваща структурните особености на дизайна. Дали е по-удачно да се избере албум за сватбени снимки с меки или твърди корици? Купувачите обикновено избират въз основа на собствените си представи за здравина, смятайки че меката подвързия ще се захаби и повреди по-бързо.

Уверяваме ви, че качествените продукти винаги успяват да съхранят привлекателния си облик и да радват своите притежатели години наред, а нашите са точно такива. Тук изборът опира по-скоро до това какви са усещанията при допир. Някои предпочитат масивните фотоалбуми с твърди корици, докато други приемат за по-нежни и приятни на допир изделията с мека кожена подвързия.

Препоръчваме, когато избирате между чудесните ни луксозни сватбени албуми за снимки, да се фокусирате и върху практичността. Подвързията е хубаво да подлежи на почистване, защото с годините по повърхността ѝ ще се събира прах. Често албумите се разглеждат с не съвсем чисти ръце в близост до сервирани мезета и напитки. Подвързиите от сатен и кадифе са изключително стилни, но и по-трудни за почистване.

Каква да бъде декорацията на предната корица – един съществен момент при избора на албума. В това отношение нашите оригинални сватбени албуми са доста разнообразни: с масивен и релефен елемент, с надпис, с рисунки или с поле за сватбена снимка на самите младоженци? Тук отново изборът е строго индивидуален.

Албумите с пищна декорация се радват на по-голям интерес. Те могат да бъдат украсени с детайли в златно или сребърно. При някои модели акцентът е под формата на сватбени халки от жълто или бяло злато. При други имаме рисунки или масивни фигурки на пеперуди, а при трети се забелязва изискан надпис на английски, който гласи „Нашите сватбени спомени” или „Сватбеният ни ден” – семпло и лаконично, но изключително стилно в същото време.

Защо фотоалбумът е един превъзходен подарък за сватба?

Сватбените подаръци днес представляват богата гама продукти със специфичен облик и предназначение. Сред тази група подаръчни артикули много ярко се отличават луксозните сватбени албуми за снимки. Много хора, поканени на сватба, ги избират за подарък с ясното съзнание и пълната увереност, че ще бъдат използвани.

Когато сме поканени да гостуваме на едно толкова трогателно тържество, каквото е сватбата, е логично да поднесем в дар нещо красиво, но и полезно на младоженците. Практичните подаръци за дома са обаче доста опасна територия в нашето съвремие, затова болшинството хора предпочитат да ги избягват и залагат на сватбени фотоалбуми.

С фотоалбум за сватба като подарък е трудно да сгрешите, дори ако друг гост подари не по-малко красив екземпляр. Днес не само професионалните фотографи, но и гостите на сватби създават красиви изображения с камерите на мобилните си телефони. Може да се окаже, че професионалистът е пропуснал важен момент или не е успял да го улови от подходящия ъгъл. Оказва се, че младоженците разполагат със стотици снимки от сватбата, които искат да съхранят.

Дори един супер изискан и стилен сватбен албум е с достъпна цена, така че с малко пари можете да подарите нещо изискано, изключително ценно и много практично. Няма дом, в който едно младо семейство не би могло да намери място за специалната си колекция от фотоалбуми. Албумът от сватбата ще бъде допълнен от албумите със снимки на децата.

Защо сме най-подходящото място за покупка на такъв сватбен подарък?

Имаме пълната увереност, че сме едно от най-добрите места за покупка на луксозни и висококачествени сватбени подаръци. Сред множеството видове специфични артикули, специално място сме отделили на уникална селекция от сватбени албуми с изгодни цени.Те заслужават да бъдат представени в самостоятелна категория, където клиентите ни да ги намират по-лесно.

Ако ви интересуват най-прекрасните дизайни при съвременните албуми за сватба, то вие се намирате на правилното място. Не е необходимо да посещавате физическите специализирани обекти и да губите ценно време и нерви. Погрижили сме се да ви предложим не само най-добрата селекция от продукти, но и най-удобния за вас начин да направите страхотна покупка.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се