За търговци — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

За търговци

Имате физически или онлайн магазин за подаръци? Вероятно срещате затруднения в намирането на лоялен и коректен доставчик, който да ви доставя навреме красиви, уникални и качествени подаръчни изделия? Ние от Baby Bouquet имаме специално бизнес предложение, което ще удовлетвори изцяло вашите изисквания.

Богатата ни гама специализирани подаръци за различни празници и специални поводи може да стане част от вашия асортимент. Можем да ви снабдим с разнообразни подаръци за бебе, предназначени за всеки специален етап от неговото съществуване – от зачеването, до изписването му от родилния дом.

Появата на бял свят на едно мъничко човече е паметно събитие, на което близки и приятели отиват с подаръци – защо не закупени именно от вашия магазин? Разполагаме с уникални сребърни сувенири и бебешки амулети тип червен конец против уроки със златни и сребърни орнаменти. Те са подходящ подарък за всяко посещение при новороденото дете.

Подаръчните ни продукти включват и специализирани изделия за кръщене. Посвещаването на малкия човек в християнската вяра изисква поднасяне на специални дарове, които не се намират лесно в масовите магазини във физическия и виртуалния свят. При нас обаче подаръците за кръщене са представени в специална категория, а броят и качеството им ще надхвърлят най-смелите ви очаквания.

Подаръци за сватба! Какво е актуално и уместно да се подарява днес? Поднасянето на сватбени подаръци се превърна в цяла философия, зад която стоят древни традиции, пречупени през призмата на модерния начин на живот. Нашите продукти успяват да трогват и вълнуват, което означава, че подаръкът, закупен от магазина ви ще се превърне в ценна семейна реликва, обичана и пазена през годините.

Поддържаме цялата гама подаръчни продукти в постоянна складова наличност, а това означава, че вашите заявки ще бъдат стриктно изпълнявани в уговорения срок. Добавяме нови продукти в каталога си всяка седмица, така че гарантирано ще съумеете да спечелите многобройна клиентела с търсеното от купувачите разнообразие.

Търговските ни представители ще Ви предоставят индивидуална консултация и ще предложат най-подходящата оферта за Вас.

Свържете се с нас!

Телефон: 0887321144

Имейл: goldenfutureltdd@gmail.com

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се