Оригинален подарък за сватба, сватбени подаръци за младоженци — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Подарък за сватба

Покажи:
Ред:

Сключването на брак – граждански и църковен е паметно събитие, на което двама влюбени си обещават да останат завинаги заедно. Придобивайки статут на семейна двойка, те включват в церемонията всички хора от своето обкръжение. Радост и веселие, сълзи от щастие, танци до зори – нека не забравяме и една важна част от мероприятието – поднасянето на сватбени подаръци.

Тази категория на онлайн магазин Baby-bouquet е създадена за ваше улеснение, в случай че трябва да намерите бързо най-страхотния подарък за сватба. По традиция близките залагат на практични и полезни за домакинството вещи, но за хората от периферията е по-удачно да изберат по-семпли неща, носещи предимно романтична символика.

Лесно ли е да изберем какво да подарим?

Всеки, който някога е имал честта да го поканят на сватбена церемония, знае с какъв стрес и суетене е свързан избора на онова, което ще избере да подари. Подаръците със сигурност ще бъдат много на брой, а това внася допълнително смут и напрежение. Ами ако подаръка ни се дублира с този на някой друг? А ако не се хареса на младоженците?

Идеята за вида и предназначението на подаръка е всъщност сложната част от задачата, затова, създавайки този раздел, ние имахме намерение не просто да ви продадем някакви продукти, а преди всичко да ви предложим куп страхотни идеи за сватбен подарък. Няма да ви затрудним в окончателното решение. Можете да избирате на база бюджет, а защо не и според стила и визията на продуктите.

Истината е, че е доста трудно да решим какъв да е подаръкът, за да сме сигурни, че ще се хареса на младото семейство и техните близки. Албумите и рамките за снимки днес са много предпочитан сватбен подарък за младоженци. За заснемане на събитието може би е поканен професионален фотограф, но това няма значение. Вие също можете да направите свои страхотни фотографии.

Числейки се към приятелския кръг на двойката, със сигурност имате общи спомени, запечатани от камерата на телефона ви или от по-прецизен фотоапарат. Поръчайте да ви принтират една, а защо не и повече фотографии в ателие, където печатът ще е с по-високо качество, а цветовете и контраста – значително по-ярки.

Направените с вкус, лично от вас снимки, поставете в изящна фоторамка или подредете в албум. Имайте пълната увереност, че точно вашият подарък за младоженци ще се окаже най-трогателен за новото семейство. Запечатвайки спомените от първите мигове на тяхната любов, ще им покажете, че сте били съпричастни на чувствата им, и именно затова им подарявате моментите, уловени от окото на вашата камера.

Идеите за сватбени подаръци за младоженци се менят през годините, отразявайки промените в социалното ни общество. Днес е по-малко удачно да подарим спален комплект, домакински уред, комплект тенджери. С подобряване на финансовото си състояние, хората са способни сами да обзаведат един красив и уютен дом.

Какво послание носи подаръка? Това е важният въпрос, а не на каква стойност е, на коя марка, функционален ли е, дали ще се използва? Посланието обезателно трябва да е любов. Снимките и албумите, подарени от вас ще напомнят на двойката за обичта, която ги е свързала завинаги, дълго след като отзвучи сватбеният марш.

Как да изберете какво да подарите?

В зависимост от близостта ви с младата двойка, изборът ви от подаръци за младоженци се простира в различни граници. Когато принадлежите към тяхното най-близко обкръжение, особено ако кумувате на сватбата, комплект гравирани чаши за ритуалната зала е супер удачна идея. В каталога ни ще намерите комплект от два броя чаши за вино, всяка обозначена за него и нея с "Mr" и "Mrs".

Предлагат се в красива фолирана кутия, за да се съхранят във времето, заедно с другите сувенири от паметното събитие. Книгата за гости е нов за страната ни атрибут на сватбата, но и чудесна идея, защото тя ще се превърне в кутия за спомени. При положение, че са ви ангажирали с организацията на церемонията, обезателно осигурете книгата, в която гостите ще отправят своите мили пожелания за дълъг и щастлив семеен живот.

Сватбеният жартиер, който трябва да бъде свален със зъби от самия младоженец, е друг сватбен мотив, взаимстван от чужда култура. Благодарение на холивудските кино продукции, сватбата у нас представлява пъстър микс от родни и чуждестранни ритуали. Кумовете, шаферките, както и приятелите на младоженците могат да се погрижат да не липсва този ритуален атрибут.

По-далечните роднини могат да се насочат към страхотните ни чаени сервизи и комплектите за сервиране на различни видове алкохол. Една стилна гарафа за уиски си остава най-добрият подарък за сватба, поднесен от приятели, колеги, бизнес партньори, служители. Семпъл и неангажиращ, но същевременно избран с вкус и много старание.

Интересно при сватбите е, че вече не само бъдещото семейство, но и техните гости следва да получат малки сватбени подаръчета. Те ще бъдат мил спомен от церемонията за своя получател, но преди всичко жест, с който им се благодари за присъствието в изключително специалния празничен ден. В това отношение каталогът ни има много какво да предложи, затова: младоженци, разгледайте внимателно артикулите, включени в раздела.

Изборът от персонализирани подаръци за сватба при нас е огромен. Всички продукти от раздела могат да се гравират с красиво изрисуван текст, съдържащ лично послание и пожелание от вас. По-миниатюрните предмети могат да съдържат единствено инициалите на булката и младоженеца, вплетени в красив символ, достоен да стане официален семеен герб.

Гравирането е допълнителна услуга, която прави подаръците ни по-ценни и по-оригинални от всички други подобни изделия, предлагани онлайн и във физическите магазини. Поръчвайки даден продукт, е нужно просто да се свържете с нас, за да заявите желанието си той да бъде гравиран. Ще е нужно да ни предоставите и текста/символите, които да съдържа гравюрата.

Защо сме идеалното място за покупка?

В реалността и в интернет пространството има огромен брой магазини за сватбени подаръци, но тогава защо да изберете именно нас? Причините са доста и все основателни. На първо място, екипът ни ще ви предложи специално отношение. Имайки дългогодишен опит в организиране на подготовката за този род събития, знаем кои са търсените артикули.

Ще ви насочваме и съветваме през цялото време, стига да поискате помощта ни. Цените на продуктите ни са съобразени с всеки бюджет. По същия критерий е възможно да се отсеят подаръците, вместващи се в предварително отделената за целта сума. Ще ви обсипем с чудесни идеи за подарък за сватба, така че идеята на други гости да не се дублира с вашата.

Следим трендовете при подаръците в момента, защото познаването на модата е част от нашата работа. Искате да покажете креативност, творческа мисъл, оригиналност? Ще се погрижим точно тези качества да прозират от подаръка, поднесен на двойката, която се жени. Ще опаковаме красиво и ще гравираме сватбения ви дар, така че да бъде напълно готов за поднасяне.

Спестявайки ви усилия, време и нерви, ние ви предлагаме супер удобен начин да закупите подаръка. Не е нужно да отсъствате от работа, за да обикаляте магазините, където да спорите с продавачите относно вида на подходящите за случая дарове, а още по-малко да се борите с другите купувачи за тяхното внимание.

В случай че сте ангажирани пряко с организацията на тържеството, е редно да си осигурите повече време за планирането и изпипването на всеки дребен детайл от церемонията. Оставете пазаруването за минутите, когато сте по-свободни от ангажименти. Настанете се удобно в любимото си кресло, влезте в сайта ни и отворете категорията с подаръците за въпросното тържество.

Прегледа на каталога ни може да се случи по всяко време на денонощието. Работният ни график не ви възпрепятства в запознаването с предлаганите стоки. От тук можете да черпите свежи идеи за подарък за сватба. Ще разберете кое е модно да се подарява в момента, за да не се злепоставите пред останалите гости на тържеството.

Поръчките на желаните продукти се случват бързо, с минимум усилия от ваша страна. Обработката на вашата поръчка ще се случи още в следващия работен за магазина ни ден. Възползвайки се от експресните ни доставки, няма да ви се налага да планирате отдалеч и да се изнервяте излишно. Нещата се случват с лекота, когато имате доказан професионалист на своя страна.

Финансовият въпрос е винаги крайъгълният камък, затрудняващ купувачите в избирането на красиви луксозни подаръци за сватба. Магазинът ни едва ли ще ви затрудни по въпросния показател, тъй като артикулите ни се движат в максимално широк ценови периметър. Уверяваме ви, че качеството и визията както на скъпите, така и на евтините изделия отговарят на представите ви за съвършенство.

Фактът, че живеете в малък град, където намирането на нестандартен подарък за сватба е невъзможно, не бива да ви тревожи. Магазинът ни е достъпен в цялата страна, за радост на хората, поканени на такова романтично и весело мероприятие. Не разчитайте на местните търговци да ви насочат към уместните за въпросния случай жестове. Конкретната задача е наша специалност.

Съдържащите се във всеки подарък за сватба идеи, целят да направят събитието още по-трогателно и живописно. Вие не просто ще оставите някакъв, макар и скъп предмет, а ще напишете увода на една щастлива семейна история. Народът ни казва, че сватбата без свидетели сякаш не се е случвала изобщо.

Бъдете гост, бъдете свидетел на сключването на един свещен съюз, но в никакъв случай не отивайте с празни ръце. Дори ако сте се подготвили със солидна сума пари, поднесете и един малък символичен дар, способен да напомня за вас през годините на прекрасните ви домакини.

✅ Какво е практичното приложение на сватбените ви подаръци❓

В много страни по света, включително у нас, е прието сватбеният подарък да има практично приложение, тоест, да може да се използва в домакинството на младото семейство. Нашият подход при подбора на сватбените ни подаръчни продукти е доста по-различен. Те са под формата на сувенири, които да създават приятно настроение у младоженците, дълго след като сватбеното тържество е завършило. С други думи – тостерът с времето ще бъде изместен от по-нов и съвършен модел, но не и сувенирът, който вие сте поднесли на булката и младоженеца.

✅ Някои от сватбените ви подаръци имат фабрично направен надпис на английски – има ли техни аналози на български❓

Подаръците ни в голямата си част са вносна, дизайнерска продукция, предназначена да се продава в целия свят. Поради тази причина надписите на италианските и другите чуждестранни изделия са изработени на универсалния в цял свят език – английски. Ако държите подаръкът ви да има текст на български, възползвайте се от нашата страхотна услуга - гравиране. Ще гравираме всеки текст, който ни предоставите.

✅ Не е ли фоторамката твърде скромен подарък за сватба❓

Стойността на един подарък се оценява според това какви емоции предизвиква той, а не по това колко струва. Относно неговото приложение в дома на младото семейство, уверяваме ви, че фоторамката, подарена от вас, ще стои на видно място и ще бъде забелязана от всеки гост, поканен в дома на младоженците, за разлика от миксера, сервиза за хранене или ютията.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се