Сватбени подаръци

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
  Луксозен сватбен фотоалбум от Amore. Албумът е от 100 снимки с размер 18x12cm., с релефен надпис „Сватбен ден”, преплетени сребърни пръстени с кристални украшения и затваряне със сатенена панделка от слонова кост. Опакован с луксоз..
50.00лв.
Красива книга за гости с малки сърца от колекцията Amore Wedding Day. Съдържа 40 страници, където гостите могат да изпратят специални пожелания и любов към щастливата двойка. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отпразнувате на..
35.00лв.
Красив комплект от две стъклени чаши "Mr" и "Mrs" от колекция Amore. Този подаръчен комплект за вино включва сребърно фолио "Mr" и "Mrs" . В комплект с луксозна фолирана кутия за презентации. Създавайте вечни с..
50.00лв.
Зашеметяваща кутия за бижута със сребърно покритие „специална шаферка“ от Amore. Тази прекрасна кутия за бижута е идеалният начин да се покаже благодарност на „специална шаферка“, която помага да превърнете големия ден в прекр..
35.00лв.
Красив,бял сватбен жартиер от Amore, със сатенено и дантелено покритие. В комплект с луксозна опаковка. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отпразнувате най-специалните случаи. Вземайки името си от италианския за любов, Amore ..
20.00лв.
Ваза Киото 33см. Тя е изработенa от кристалин и включва . Размер: 33 см. Приблизително тегло: 3.4 кг ..
60.00лв.
Стилна ваза от серията Уейв на Бохемия, изработена от висококачествен кристалит. Чудесен избор за декорация на дома или практичен подарък за всяко семейство. Материал: кристалит Размер: 34х18х14 см. Цвят: прозрачен ..
55.00лв.
Ваза Фламенко е изработена от кристалин. Размер: 30 см. Приблизително тегло: 3.2 кг ..
90.00лв.
Великолепна книга за гости Wings of Love. Тази книга за гости е украсена с пеперуди и любовни сърца и е завършена с бяла панделка, с която се затваря. Книгата за гости е идеална за спомен за сватбен ден, който може да бъде персонализиран на началната..
30.00лв.
Гарафа Куадрона известната марка Бохемия. Размер: 500 мл. Материал: Кристалин. ..
75.00лв.
Гарафа Лагуна на известната марка Бохемия. Размер: 950 мл. Материал: Кристалин. ..
100.00лв.
Две чаши за шампанско. Комплектът е изработен от кристалин и включва две чаши за шампанско от серията "2Вино". Размер: 230 мл. Приблизително тегло: 0.4 кг ..
20.00лв.
Две чаши за шампанско. Комплектът е изработен от кристалин и включва две чаши за шампанско от серията "Вела". Размер: 230 мл. Приблизително тегло: 0.4 кг ..
20.00лв.
Комплект 30 броя прибориза хранене Венис Бронз. Те са изработени от неръждаема стомана, като в цената са включени 6 малки вилици, 6 малки лъжици, 6 големи лъжици, 6 големи вилици, 6 големи ножа. Това е особено нежна и деликатна линия на VENICE прибор..
750.00лв.
Комплект 30 броя прибориза хранене Венис Гън Метал. Те са изработени от неръждаема стомана, като в цената са включени 6 малки вилици, 6 малки лъжици, 6 големи лъжици, 6 големи вилици, 6 големи ножа. Това е особено нежна и деликатна линия на VENICE пр..
750.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×