Букет за близнаци — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Букет за близнаци

Покажи:
Ред:

Раждането на две бебета наведнъж е двойно радостно събитие, заслужаващо да бъде празнично отбелязано. От каталога на Baby-bouquet.com, можете лесно, бързо и без никакви притеснения да поръчате уникален букет за близнаци. Какво е уникалното при нашите букети? Всичко, включително фактът, че са съставени не от живи цветя, а от бебешки дрешки – в този случай достатъчно на брой за всяко от децата.

Съчетайте красивия жест с практичен подарък

Букетите ни, създадени специално за появата на нов член на семейството, имат специфично предназначение. С тях е лесно да спазите две утвърдени в страната ни традиции, като същевременно покажете свой уникален стил и подход. Подарете пищен букет от рози, които обаче няма да изгубят чара си в рамките на седмица. Вярвайте ни, обезателно ще влязат в употреба.

Всеки, поканен на изписването на близнаци, ще може с наша помощ да следва етикета на тържеството, носейки кошница с цветя. Същевременно подаръкът ви ще подпомогне младото семейство, осигурявайки удобни и красиви дрешки за първите месеци от живота на новородените. Спрямо предпочитания и бюджет, можете да заложите на класически, кокетен или луксозен букет за близнаци.

Какво включват букетите ни от бебешки дрешки? Освен с прекрасната си аранжировка, всеки наш букет изпъква с количеството и качеството на своето съдържание. В най-семплия ни модел се съдържат по два чифта бодита (тип потник и с ръкавче), чорапки, шапки, ръкавички и лигавници. Дрехите са с отлично качество, внос от Англия.

В по-луксозните ни букети е добавено по нещичко и за мама, с което тя да се поглези, защото го заслужава. Бутиков сапун, околоочен крем, балсам за устни. В луксозните ни кошници сме добавили плюшено мече и меко одеялце. Самите кошници, в които сме аранжирали нестандартните букети, са произведение на изкуството, изработено от изящни върбови клонки.

В кошничките сме добавили също живи цветя и листенца за разкош. Получавате и поздравителна картичка, с която да честитите радостното събитие и отправите своите пожелания за дълъг, щастлив и изпълнен с успехи живот. Дрешките могат да се поръчат в комбинация от синьо и розово (за момче и момиче), както и в само един от двата цвята.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се