Детски дървени играчки, играчки от дърво за деца от онлайн магазин — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Гравирани дървени детски играчки

Покажи:
Ред:

Категория Дървени играчки на онлайн магазин Baby-bouquet.com, ще ви даде възможност да осигурите най-доброто средство за забавление на своите деца. В каталога ни са включени продукти, изработени съобразно най-високите стандарти за качество и безопасност. Артикулите ни гарантират часове наред, прекарани в увлекателни игри и творчески изяви.

Защо са идеалното решение за вашето дете?

Вероятно и вашето дете, както милиони други дечица по света, има купища пластмасови кукли, камиончета, кубчета и конструктори, с които да си играе, така че логично е да се запитате, защо да изберем изделията от дърво? Причините са много, но тази с ключово значение за здравето на любимото ви същество, е безопасността на материала.

Макар играчките от дървесина да не притежават интересни звукови и светлинни ефекти, те могат да бъдат не по-малко забавни и любопитни за малчуганите. Голям процент детски дървени играчки са предназначени за децата в съвсем ранна възраст, което говори красноречиво за предимството им като продукт, не-съдържащ опасни и токсични химикали.

Малките палавници от 1 до 3 годинки могат да се забавляват часове наред с дървените купчета, оцветени в ярки и свежи цветове. Играта с тях им помага да развият своята координация и двигателни умения. Сами ще забележите как с времето кубчетата биват подредени все по-симетрично и правилно. Детето ви придобива все по-добър усет за симетрия.

Дървената проходилка е идеалният подарък за прохождащите мъничета, защото тя съчетава перфектно стабилна опора и играчка. Когато се придържа към дръжката на проходилката, любимото ви същество ще може уверено да направи първите си крачки. Щом се умори, то ще може да си поиграе с фигурките от комплекта, докато събира сили за нов преход из стаите на дома ви или на двора.

По-големите ни приятели ще открият страхотни начини за забавление със закупената от магазина ни игра. Разполагаме със страхотни дървени детски играчки за момичета и момчета. Момчетата ще останат очаровани от чудесните ни камиончета и занаятчийски работилници. Момиченцата пък ще се влюбят в къщичките ни за кукли, кухненското обзавеждане и аксесоарите за готвене.

Естествената дървесина е натурален материал, който не предизвиква алергични реакции, дори у свръхчувствителни деца. Лаковете и боите, използвани за покритие на играчките са водно-базирани, а не на основата на ацетонови продукти. За разлика от някои съвсем евтини дървени играчки с неясен произход, нашите са тествани и класифицирани като напълно безопасни.

От огромно значение е детето ви да си играе с изделия, отговарящи на високите стандарти за безопасност, особено ако е още съвсем мъничко. Всички знаем склонността на най-малките дечица да тестват вкуса на предметите, докато се запознават с тях. Нерядко това действие е продиктувано от нуждата да се почешат венците, заради дискомфорта, предизвикан от никнещите зъбки.

Стимулирайте творческия процес

Играта е перфектното средство за стимулиране развитието на когнитивните способности у малчуганите. Редица научни изследвания показват, че в почти всяко дете се крие творческа натура, която с правилните стимули ще излезе на повърхността и ще се развие с времето. Стимулирайте въображението на своя наследник с детските ни играчки от дърво. Това ще му помогне много в усвояване на учебния материал по-късно.

Чрез заниманията с чудесните ни дървени играчки за деца, дори онези, проявяващи се като палавници, ще увеличат способността си да се концентрират и задържат вниманието си върху текущите задачи за по-дълъг период от време. Неслучайно, основна част от програмите за деца с хиперактивност и нарушена концентрация, са базирани на работа с дървените кубчета и строители.

Вярваме, че сме успели да ви убедим в нуждата съвсем скоро да посетите утвърден магазин за дървени играчки, от който да закупите полезни помагала и занимателни игри, способни да развият интелектуалните възможности на децата ви. Не е нужно това да бъде място във физическия свят, защото нашето онлайн присъствие, ви спестява неприятното задължение да излизате навън, когато е дъждовно или студено.

Поръчайте предпочитаните от детето ви дървени играчки онлайн – толкова е лесно и удобно, а също и доста по-изгодно. В случай че малкият човек е достатъчно голям, за да може да избере сам игрите, с които ще запълва свободното си време – позволете му го. Разгледайте заедно каталога ни, запознайте се с характеристиките на продуктите, и направете своята поръчка.

Добрата новина е, че всички детски играчки от дърво могат да бъдат красиво гравирани. Възползвайте се от тази наша услуга, когато избирате коледен или какъвто и да е друг детски подарък. Изделията от дървесина са практически вечни, затова помислете колко дълго ще се запази гравираното от нас ваше лично послание. Гарантираме ви, че то ще остане мил спомен, дълго след като детето е станало голям човек и на свой ред родител.

✅ За каква възраст са предназначени дървените ви детски играчки❓

Постарали сме се при подбора на играчките да покрием широк диапазон от възрасти, така че всички деца от 2 до 10 годишна възраст да могат да се забавляват с тях. За най-малките имаме кубчета, проходилки и люлеещи кончета, а за по-големите сме подбрали страхотни мозайки и конструктори, които развиват творческите и двигателните умения на малчуганите.

✅ Гарантирана ли е безопасността на играчките от дърво – какви лакови покрития са използвани❓

Свързващите агенти (лепила), както и лаковите покрития, използвани при производство на дървените ни играчки са класифицирани като подходящи за деца от всяка възраст. Изделията са произведени от лицензирани производители на детски играчки и са преминали успешно всички тестове за безопасност. Сглобката е здрава, така че не съществува риск от поглъщане на по-дребни детайли.

✅ С какво дървените кубчета и пъзели допринасят за интелектуалното и физическо развитие на децата ❓

Дървените кубчета и другите обучителни игри от колекцията ни са чудесен и забавен начин за трениране на фината моторика, зрително-моторната координация и моторното планиране. Чрез сортиране и напасване на отделните елементи, детето развива когнитивните си способности, логическото мислене и пространствената си ориентация.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се