Персонализирани дървени играчки

Персонализирани дървени играчки

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Красива, цветна и интерактивна играчка, която съчетава няколко активности. Дървената бебешка проходилка ще помогне на вашето дете при първите му стъпки. Децата над 1 година ще преодолеят кратки разстояния, като се хванат за дръжката, която ще им бъде..
80.00лв.
В този комплект ще намерите всичко необходимо, за да моделирате вашето тесто или моделин и да направите ваши собствени сладки с форма на звездичка, камбанка сърчице или ангелче. Гарантита часове увлекателна игра, развива креативността и фантазията у ..
50.00лв.
Една от най-любимите игри  на малчуганите - играта на магазин. С цветен и реалистичен дизайн и напълно обезопасен, този магазин предлага часове забавление за вашите малчугани. Изработен е от масивна дървесина. Предната част на щанда е с фо..
175.00лв.
Красив образователен многофункционален куб, който предлага разнообразие от забавления. Размерът на играчката улеснява дори малките деца да хващат лесно отделните елементи. От всяка страна на куба има различни активности за детето. На капака ще ..
150.00лв.
Комплектът се състои от 6 части - камион с ремарке и 4 броя колички. Играчката е изработена от твърда масивна дървесина. Второто ниво на платформата е подвижо и слиза до първото, така че количките да могат да се натоварват и разтоварват безопасно. Ка..
45.00лв.
Комплектът се състои от 4 части - камион с ремарке и 2 кончета. Играчката е изработена от твърда масивна дървесина. Кончетата са пластмасови с нежно кадифено покритие.  Платформата се спуска плавно надолу, за да могат да излизат жив..
50.00лв.
Многофункционална играчка, която ще осигури интересно и разнообразно забавление за вашето дете. От всяка страна на кубчето има различна атракция за детето. Забавни и образователни функции: върху капака на куба има метален лабиринт, по койт..
75.00лв.
Дървена къща за кукли "Брита", създадена по проект на известната немска дизайнерка Брита Хънтър. Къщата има два етажа и голяма веранда с тента. На първият етаж има две големи стаи, на вторият  етаж също има две стаи като едната и..
140.00лв.
Детска дървена играчка, която предлага четири различни активни занимания. Предназначена е за деца над 1 година. От едната страна има сметало с пет реда. На всеки ред има 10 дървени топчета, които децата могат да преместват, а по-късно с тяхна помощ д..
50.00лв.
Време е да извадите тенджерите и тиганите и да приготвите празнично меню за цялото семейство. С тази прелестна малка кухня малките готвачи ще експериментират и създават свое собствено кулинарно изкуство. В комплекта са включени 6 кухненски прибора. Ч..
175.00лв.
Kомбинация от три кули за нанизване, с помощта на която децата лесно научават и различават цветове, форми и големини; развиват фината моторика, прецизират движенията си, развиват логическото си мислене и комбинаторика, научават се да решават проблеми..
65.00лв.
С тази низанка вашето дете ще се запознае с основните форми и цветове. Малчуганът трябва да сортира и наниже различните форми - квадрат, правоъгълник, триъгълник на дървените пръчки в зависимост от техния цвят и форма. Играчката се състои от 17 ча..
35.00лв.
Дървена работилница за игра - средна с включено гравиране  Брой части: 33  Размери: 29 х 15 х 34 cм. ..
120.00лв.
C тaзи дъpвeнa paбoтилница мoжe дa пpeвъpнeтe дeтскoтo любoпитствo към свeтa нa възpaстнитe в зaнимaтeлнa, интepeснa и бeзoпaснa игpa. Комплектът включва работен тезгях с помощен рафт, изработен от висококачествена дървесина в ярки цветове, лесен ..
150.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×