Гравирани подаръци

Персонализирани бебешки подаръци, гравирани подаръци, лазерно гравиране, подаръци

Раждането е събитие като никое друго, а ние ви предлагаме възможност да отбележите този повод с уникален личен подарък. Независимо дали търсите подаръчен комплект, фоторамка или цилиндър за съхранение на сертификат от раждане, отделните ни категории страници ви позволяват да пазарувате бързо и без усилия за този перфектен подарък за новородено.

Екипът на "Baby-bouquet" се отличава с нашия персонализиран опит, който усъвършенствахме в течение на няколко години. Нашите внимателно подбрани подаръци ви дават възможността да бъдат лазерно гравирани с името на специален за някого човек или текстово съобщение, ние предлагаме това, защото ние вярваме, че всеки човек и всяко дете заслужава да запази спомена, който може да стане част от ценната му памет.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Комплект посребрени кутийки за косичка и за зъбче. Опаковани и поднесени в копринено облицована презентационна кутия. Подходящ подарък за новородено, кръщене или рожден ден. По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на ра..
35.00лв.
Една красива фоторамка за близнаци със сребърно покритие за снимка с размер 15x10 см . Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.  Инструкции за персонализация: Моля въведете текста в предоставеното поле. Размер на опак..
30.00лв.
Производител: Bambino
Двойна сгъваема фоторамка от Bambino 10x15cm със сребърно покритие. В комплект с детска количка и икони за люлки и луксозна кутия за подаръци. Чудесна за гравиране за подарък за новородено  или подарък за кръщене. Още от първия дъх има толкова м..
40.00лв.
Двойна сребриста рамка за отпечатък на ръце в комплект на мастило. Рамката е със сребристо фолио „Моите малки ръце“ и „моите малки крачета“. Още от първия дъх има толкова много важни събития, които трябва да помните. Тази гама..
60.00лв.
Две фото рамки със сребърно покритие, съединени с релефни жираф и две мечета. Едната рамка е за снимка с размери 5 х 7,5 см., а другата 7,5 х 10 см. По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на раждане, кръщене.  ..
35.00лв.
Посребрена дрънкалка може да бъде персонализирана с всяко име. Дрънкалката се доставя в мека торбичка и красива кутия. Характеристики на продукта: Сребърно покритие; Елегантен дизайн; Копринено облицована презентационна кутия; Персонализи..
45.00лв.
Зашеметяваща касичка футболна топка със сребърно покритие. Перфектният аксесоар за детска стая или спалня и безкраен нов подарък за бебето. В комплект с луксозна подаръчна кутия. Още от първия дъх има толкова много важни събития, които трябва да помн..
35.00лв.
Касичка и кутийки за зъбче и косичка със сребърно покритие, във формата на влакче, където бихте могли да съхранявате първите къдрици и зъбче на вашето дете. Оригинален подарък за кръщене, рожден ден, новородено. Размерси: височина 7 см., дължин..
50.00лв.
Касичка със сребърно покритие, със размери: височина 8 см. и дължина 9 см. Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.   Инструкции за персонализация: Моля въведете текста в предоставеното поле.   ..
40.00лв.
Производител: Bambino
Зашеметяваща касичка „багер“ от Bambino. Отличаваща се с движещи се колела, гнездо за монети на гърба и лесно премахване на запушалката на основата. Комплект с луксозна подаръчна кутия Bambino. Размер на опаковката: 110 h 140 w 100 d m..
60.00лв.
Производител: Bambino
Чудесен бял бронзов комплект от 2 кутийки за спомени с дизайн слънце и луна от Bambino. Подходящ за гравиране с луксозна черна кадифена подплата. Чудесният празник, посвещението на живота и бъдещето на бебето трябва да бъдат съчетани с вечна колекция..
55.00лв.
Зашеметяваща вилица, лъжица и чаша за бебета със сребърно покритие. Независимо дали става дума за „baby shower“, първи рожден ден, кръщене или просто за посрещане на новородено в семейството, този комплект от чаши и прибори за хранене със..
50.00лв.
Комплект прибори Bambino със сребърно покритие, включващ виличка, лъжичка и нож. Приблизителни размери на приборите: широчина 2 см. и височина 18 см. Чудесен подарък за кръщене. /идея за гравиране - дата, име/ Чудесен подарък за новородено/ ..
45.00лв.
Комплект прибори със сребърно покритие, включващ виличка, лъжичка и нож. Приблизителни размери на приборите: широчина 2 см. и височина виличка и лъжичка 13 см., нож 15 см. Може да се гравират с текст/персонализация по ваш избор. Инструкции з..
40.00лв.
Кутийка за зъбче със сребърно покритие Кутийката е украсена с гравиран надпис ''tooth Fairy'' и релефна фигурка на капачето. Размери: височина 4 см., ширина 4 см., дължина 4 см. Оригинален подарък за кръщене, новородено и рожд..
30.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×