Гравирани подаръци

Персонализирани бебешки подаръци, гравирани подаръци, лазерно гравиране, подаръци

Раждането е събитие като никое друго, а ние ви предлагаме възможност да отбележите този повод с уникален личен подарък. Независимо дали търсите подаръчен комплект, фоторамка или цилиндър за съхранение на сертификат от раждане, отделните ни категории страници ви позволяват да пазарувате бързо и без усилия за този перфектен подарък за новородено.

Екипът на "Baby-bouquet" се отличава с нашия персонализиран опит, който усъвършенствахме в течение на няколко години. Нашите внимателно подбрани подаръци ви дават възможността да бъдат лазерно гравирани с името на специален за някого човек или текстово съобщение, ние предлагаме това, защото ние вярваме, че всеки човек и всяко дете заслужава да запази спомена, който може да стане част от ценната му памет.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Комплект посребрени кутийки за косичка и за зъбче. Опаковани и поднесени в копринено облицована презентационна кутия. Подходящ подарък за новородено, кръщене или рожден ден. По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на ра..
35.00лв.
Една красива фоторамка за близнаци със сребърно покритие за снимка с размер 15x10 см . Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.  Инструкции за персонализация: Моля въведете текста в предоставеното поле. Размер на опак..
30.00лв.
Благослови това дете кутийка с кръст и диаманти. Тази кутийка за сребърни дрънкулки е завършена с красив диамантен кръст, който гордо стои върху капака. Този религиозен дар прави велик подарък, който символизира първия Ден на Потвърждението на детето..
35.00лв.
Гривна за бебе с червен конец и сребърен елемент. Проба на среброто 925. За гривните с червен конец се вярва, че предпазват от лоши очи. Конецът може да се мокри, не се разтяга. По прието е при жените да се ноци на лявата ръка, а при мъжете на дяснат..
30.00лв. 35.00лв.
Гривна за бебе с червен конец и сребърен елемент. Проба на среброто 925. За гривните с червен конец се вярва, че предпазват от лоши очи. Конецът може да се мокри, не се разтяга. По прието е при жените да се ноци на лявата ръка, а при мъжете на дяснат..
30.00лв. 35.00лв.
  Гривна за бебе с червен конец и сребърен елемент. Проба на среброто 925. За гривните с червен конец се вярва, че предпазват от лоши очи. Конецът може да се мокри, не се разтяга. По прието е при жените да се ноци на лявата ръка, а при мъжете..
30.00лв. 35.00лв.
Производител: Bambino
Двойна сгъваема фоторамка от Bambino 10x15cm със сребърно покритие. В комплект с детска количка и икони за люлки и луксозна кутия за подаръци. Чудесна за гравиране за подарък за новородено  или подарък за кръщене. Още от първия дъх има толкова м..
40.00лв.
Двойна сребриста рамка за отпечатък на ръце в комплект на мастило. Рамката е със сребристо фолио „Моите малки ръце“ и „моите малки крачета“. Още от първия дъх има толкова много важни събития, които трябва да помните. Тази гама..
60.00лв.
Две фото рамки със сребърно покритие, съединени с релефни жираф и две мечета. Едната рамка е за снимка с размери 5 х 7,5 см., а другата 7,5 х 10 см. По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на раждане, кръщене.  ..
35.00лв.
Посребрена дрънкалка може да бъде персонализирана с всяко име. Дрънкалката се доставя в мека торбичка и красива кутия. Характеристики на продукта: Сребърно покритие; Елегантен дизайн; Копринено облицована презентационна кутия; Персонализи..
45.00лв.
Елегантна кутийка за кръщене от сребърно покритие и перлено бяло. Кутийката е с размери 4,5 см х 7 см х 7 см се отличава с елегантен дизайн, оформен с перлин, с кристално инкрустирани детайли. Може да бъде лаерно гравирана с надпис по ваше желани..
45.00лв.
Класически и оригинален подарък за всеки повод- ново бебе, предстоящо раждане, кръщене, погача. Биберонче със сребърно покритие върху красива сатенена подложка. РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА:100 h 80 w 55 d mm РАЗМЕРИ НА ПРОДУКТА:60 h 35 w 35 d mm ..
25.00лв.
Зашеметяваща касичка футболна топка със сребърно покритие. Перфектният аксесоар за детска стая или спалня и безкраен нов подарък за бебето. В комплект с луксозна подаръчна кутия. Още от първия дъх има толкова много важни събития, които трябва да помн..
35.00лв.
Зашеметяваща кутия за кръщене със сребърно покритие. Този прекрасен подарък за кръщене може да бъде персонализиран и гравиран, правейки го наистина уникален подарък. Със своя безкраен сребърен дизайн, кутията за кръщене ще изглежда страхотно на рафта..
45.00лв.
Касичка и кутийки за зъбче и косичка със сребърно покритие, във формата на влакче, където бихте могли да съхранявате първите къдрици и зъбче на вашето дете. Оригинален подарък за кръщене, рожден ден, новородено. Размерси: височина 7 см., дължин..
50.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×