Гравирани подаръци

Персонализирани бебешки подаръци, гравирани подаръци, лазерно гравиране, подаръци

Раждането е събитие като никое друго, а ние ви предлагаме възможност да отбележите този повод с уникален личен подарък. Независимо дали търсите подаръчен комплект, фоторамка или цилиндър за съхранение на сертификат от раждане, отделните ни категории страници ви позволяват да пазарувате бързо и без усилия за този перфектен подарък за новородено.

Екипът на "Baby-bouquet" се отличава с нашия персонализиран опит, който усъвършенствахме в течение на няколко години. Нашите внимателно подбрани подаръци ви дават възможността да бъдат лазерно гравирани с името на специален за някого човек или текстово съобщение, ние предлагаме това, защото ние вярваме, че всеки човек и всяко дете заслужава да запази спомена, който може да стане част от ценната му памет.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Фоторамка със сребърно покритие. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.   Инструкции за персонализация: Моля въведете текста в предоставеното поле. ..
20.00лв.
Подаръчен комплект в бяло. Подаръкът е подходящ както за момче, така и за момиче. Бихте могли да го поднесете като подарък за рожден ден, кръщене или друг повод. Характеристики: Включва рамка за снимка с размер 5 см. х 8 см.; Кадифена кутийк..
25.00лв. 30.00лв.
Подаръчен комплект за кръщене със сребърно покритие, състоящ се от фотоалбум и цилиндър за съхранение на кръщелно свидетелство/акт за раждане. Фотоалбумът е украсен с гравирани елементи и надпис "christening day". Предназначен е за снимк..
100.00лв.
Подаръчен комплект за момиче в розово и бяло. Характеристики: Включва рамка за снимка с размер 5 см. х 8 см.; Кадифена кутийка за първа косичка и кадифена кутийка за първо зъбче; Комплектът е поднесен в копринено облицована презентационна..
25.00лв. 30.00лв.
Подаръчен комплект за момче в бяло и синьо. Характеристики: Включва рамка за снимка с размер 5 см. х 8 см.; Кадифена кутийка за първа косичка и кадифена кутийка за първо зъбче; Комплектът е поднесен в копринено облицована презентационна к..
25.00лв. 30.00лв.
Фоторамка и комплект прибори със сребърно покритие, подходящи за оригинален подарък за бебе или дете. Фоторамката е за снимка с размер 9х13 см. Украсена е с гравирани елементи и надпис "christening day". Комплектът прибори включв..
65.00лв.
Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане или кръщене със сребърно покритие. Цилиндъра се предоставя в копринено облицована презентационна кутия. Размери на цилиндъра: височина 3,5 см., дължина 24,5 см., дълбочина 3,5 см. Украсен е с гравирани ..
65.00лв.
Комплект цилиндър за съхранение на акт за раждане и кутийки за първо зъбче и косичка. Цилиндърът и кутийките се предоставят в копринено облицована презентационна кутия. Размери на цилиндъра: височина 4 см., дължина 23 см., дълбочина 4 см. Украс..
85.00лв.
Комплект посребрени кутийки за косичка и за зъбче. Опаковани и поднесени в копринено облицована презентационна кутия. Подходящ подарък за новородено, кръщене или рожден ден. По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на ра..
35.00лв.
Тези кутийки за зъбче и косичка са не само красиво презентирани, но са и идеалното място за запазване на тези скъпоценни първи зъбчта и къдрици в безопасност. Всяка кутия е с овална форма и е със сребърно покритие. Има релефно мече, а също са грав..
50.00лв.
Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане със сребърно покритие и украсен с гравирани елементи .От двете страни на цилиндъра има посребрени мечета. Цилиндъра се предоставя в бяла торбичка и луксозна кутийка . Размери на цилиндъра: височина 4..
65.00лв.
Производител: Bambino
Двойна сгъваема фоторамка от Bambino 10x15cm със сребърно покритие. В комплект с детска количка и икони за люлки и луксозна кутия за подаръци. Чудесна за гравиране за подарък за новородено  или подарък за кръщене. Още от първия дъх има толкова м..
40.00лв.
Две фото рамки със сребърно покритие, съединени с релефни жираф и две мечета. Едната рамка е за снимка с размери 5 х 7,5 см., а другата 7,5 х 10 см. По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на раждане, кръщене.  ..
35.00лв.
Посребрена дрънкалка може да бъде персонализирана с всяко име. Дрънкалката се доставя в мека торбичка и красива кутия. Характеристики на продукта: Сребърно покритие; Елегантен дизайн; Копринено облицована презентационна кутия; Персонализи..
45.00лв.
Касичка и кутийки за зъбче и косичка със сребърно покритие, във формата на влакче, където бихте могли да съхранявате първите къдрици и зъбче на вашето дете. Оригинален подарък за кръщене, рожден ден, новородено. Размерси: височина 7 см., дължин..
50.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×