Гравирани подаръци на топ цени, гравиран подарък — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Гравирани подаръци с лично послание

Покажи:
Ред:

Ако искате подаръкът ви да бъде нещо по-различно, нещо специално, постарайте се да вложите в него и частица от себе си, макар да е изработен от друг и закупен от някъде. Причината да бъдем любимо място за покупка и извор на оригинални идеи за хората, желаещи да покажат специално отношение, са нашите изящно гравирани подаръци. Baby-bouquet е онлайн магазин за подаръци, достъпен в цялата страна.

Силата на личното послание

Всеки има в дома си поне един сувенир или вещ, за която не може да си спомни по какъв повод и от кого е получил. Времето има неприятната способност да изтрива спомените, включително онези със специално значение, затова гравирането на подаръчните стоки се наложи като подходящ начин да се персонализира тяхното предназначение.

Всеки може да подари на едно новородено или на неговите родители красива фоторамка, чаша, сребърно бижу, каквото и да е, но подаръкът, колкото и да е специален не би притежавал нужната оригиналност. За да бъде подобаващо оценен, той трябва да носи персонално послание.

Дори само името/инициалите на получателя да бъдат гравирани върху една вещ, тя става много лична, сякаш изработена специално за него. Няма значение, че същият предмет, в същия момент става притежание на още стотици други хора. Името на този, който ще го получи, както и на човека, пожелал да му го подари в знак на обич, гарантират, че споменът ще се запази завинаги.

За да се запази през годините личното послание, ние използваме технология, позната с наименованието лазерното гравиране. Този метод е подходящ за всички видове материали, включително от стъкло и метал и особено за благородните метали. Гравюрата оформя релеф върху предмета и по този начин остава ясно забележима под всякакъв ъгъл. С времето и употребата надписите няма да се изтрият.

Гравирането с лазер е процес, при който се отнема част от материала с прецизно премерена дълбочина. С този метод е възможно да се гравират дори много фини и деликатни материали, без да се застраши тяхната цялост. Подаръците с гравирани послания са изключително ефектни, особено ако е използван интересен шрифт, рисунки или специални символи.

Нашите гравирани подаръци позволяват да се комбинират удобство и лично отношение. Нямате време или умения, за да създадете нещо оригинално със собствените си ръце? Това вече няма значение. Текстът, измислен от вас ще създаде точно такова впечатление, защото човекът, към когото е отправено посланието ще чува вашия глас всеки път, когато го чете.

Гравирането посредством усилване на светлината чрез принудително излъчване (на английски Light Amplification Stimulated Emission Radiation) позволява изработка на различни по сложност и деликатност гравюри буквално за часове. Това е и едно от най-големите му предимства. Традиционното гравиране отнема много време, тъй като материалът трябва да се „издълбае” ръчно с помощта на специализирани инструменти. Лазерно изработените гравюри са и много по-евтини.

Заслужава си да поднесете гравиран подарък на някого, когото обичате, особено по специален повод, който трябва да остане мил спомен в личната му история. Поводи като раждането на дете, неговото кръщение, както и денят, в който една двойка става истинско семейство, заслужават специалното ви отношение.

При нас ще намерите изобилие от подходящи за всеки важен повод подаръци, но по-важното е, че след като бъдат гравирани, те ще престанат да бъдат просто предмет, и ще се превърнат в късче от душата ви. След избора на подарък, екипът ни ще се свърже с вас, за да уточни точния текст на посланието, което желаете да бъде изписано на него.

✅ Прави ли гравюрата подаръка опасен за малки деца❓

Гравирането е специална техника на декориране, прилагана главно върху метал, стъкло и други твърди материали. Тя принадлежи към ювелирното, а не към изобразителното изкуство, защото при изработка на дизайна не се рисува по повърхността, а се отнема част от повърхностния материал. По този начин гравюрата придобива и изпъкнали, и вдлъбнати детайли. Много рядко гравираните надписи се тонират, но когато това се прави, се използват напълно безопасни за здравето оцветяващи агенти.

✅ Ръчно ли се гравират подаръците ви и как❓

Гравирането при нас се изпълнява ръчно с помощта на специални лазерни машини. В процеса на лазерно гравиране горният слой или слоеве се отстраняват (изгарят, изпаряват), поради което по повърхността на материала се появяват депресии, комбинациите от които дават необходимото изображение или надпис. Дълбочината на гравиране зависи от избраната мощност на лазерната машина, от физичните свойства на гравирания материал и от броя на проходите (броят на линиите), траекторията на които съвпада с траекторията на вече гравираните линии, с други думи, повторенията, направени върху един и същ детайл.

✅ Гравирането най-подходящият начин за персонализиране на подаръците ли е❓

Определено смятаме, че да. Техниката гарантира дълготрайност на посланието, така че името на получателя на подаръка или други гравирани текстове ще се запазят, независимо от условията на съхранение и използване. Гравирането е освен това един много луксозен и изящен метод за персонализиране на сувенири, на който болшинството хора залагат.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се