Подаръци за бебе

Подаръци за бебе, подаръци за новородено, подаръци за кръщене, персонализирани бебешки подаръци 

Раждането е събитие като никое друго, а ние ви предлагаме възможност да отбележите този повод с уникален личен подарък. Независимо дали търсите подаръчен комплект, фоторамка или цилиндър за съхранение на сертификат от раждане, отделните ни категории страници ви позволяват да пазарувате бързо и без усилия за този перфектен подарък за бебе

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Bambino
Кутия за съхранение на „първите ми обувки“. Кутията е украсена с кристално завършена количка, плюшено мече и икони за люлеещи се кончета и сребърно фолио "Първите ми обувки". Перфектен и уникален подарък за бебето. Още от първия..
45.00лв.
Комплект посребрени кутийки за косичка и за зъбче. Опаковани и поднесени в копринено облицована презентационна кутия. Подходящ подарък за новородено, кръщене или рожден ден. По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на ра..
35.00лв.
Една красива фоторамка за близнаци със сребърно покритие за снимка с размер 15x10 см . Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.  Инструкции за персонализация: Моля въведете текста в предоставеното поле. Размер на опак..
30.00лв.
Една красива фоторамка за снимка моята 1-ва година. Рамката се отличава с алуминиев дизайн и дванадесет отвора за показване на всеки ценен месец от живота на бебето. Когато отворите не са запълнени, те имат привлекателна лицева хартия, показваща слад..
35.00лв.
Рамка за снимка със сребърно покритие. Предназначена за снимка с размер 10 см. х 15 см. От единия до другия край на рамката има надпис "BABY" с посребрени елементи. ..
25.00лв. 30.00лв.
Албум и рамка 10х15см – първи рожден ден. Опаковката включва рамка  с икона с лъв и печат листа от джунглата. Включва стояща подпора. Съпровождащият го албум включва икона с цялата банда и съдържа 25 двустранни страници за 50бр. снимки с р..
50.00лв.
Албум и фоторамка „Първа годинка“ със сребърно покритие. Всеки родител обича да прави безброй снимки на новороденото си, правейки тази очарователна фоторамка и албум идеалния подарък за подаряване. Сребърното рамкиране на албума има общо ..
50.00лв.
Алуминиева фоторамка за снимка в розов цвят, подходяща за подарък на момиче. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Рамката е украсена с мече със сребърно покритие в долния десен ъгъл. ..
20.00лв.
Алуминиева фоторамка за снимка в син цвят, подходяща за подарък на момче. Характеристики: За снимка размер 10 см. х 15 см.; Рамката е украсена с мече със сребърно покритие в долния десен ъгъл.   ..
20.00лв.
Метална касичка със сребърно покритие. Размери: 7,5см. х 7,5 см. Чудесен подарък за рожден ден, кръщене, а дори и за едно вече пораснало детенце. ..
40.00лв.
Производител: Bambino
Двойна сгъваема фоторамка от Bambino 10x15cm със сребърно покритие. В комплект с детска количка и икони за люлки и луксозна кутия за подаръци. Чудесна за гравиране за подарък за новородено  или подарък за кръщене. Още от първия дъх има толкова м..
40.00лв.
Двойна сребриста рамка за отпечатък на ръце в комплект на мастило. Рамката е със сребристо фолио „Моите малки ръце“ и „моите малки крачета“. Още от първия дъх има толкова много важни събития, които трябва да помните. Тази гама..
60.00лв.
Две фото рамки със сребърно покритие, съединени с релефни жираф и две мечета. Едната рамка е за снимка с размери 5 х 7,5 см., а другата 7,5 х 10 см. По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на раждане, кръщене.  ..
35.00лв.
Детски сервизи за хранене с възможност за избор между четири дизайна. В комплекта за включени чиния, купичка за супа, чашка, лъжичка и виличка. Материал: бамбук. Размер на опаковката: 24х26х10 см. Приблизително тегло: 0.6кг. ..
25.00лв.
Луксозни прибори за хранене на дете със сребърно покритие. Комплектът включва виличка, нож и лъжичка. Оригинален подарък за дете/бебе при всякакъв повод. Дължина 13 см., завършващи със мече. Широчина около 1,5 см. Луксозно поднесени с бяла т..
50.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×