Персонализирани подаръци за бебе, интересен подарък за новородено момче и момиче — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Подарък за бебе

Покажи:
Ред:

В този раздел на онлайн магазин Baby-bouquet.com е представена страхотната ни колекция от персонализирани подаръци за бебе. Щом се намирате в него, значи подобно паметно събитие е ощастливило ваши близки – роднини, приятели, колеги. Уверяваме ви, че подаръците ни ще се харесат и на вас, и тези, за които са предназначени. Каквото и да изберете, е невъзможно да сгрешите, така че избирайте смело.

Защо е важно подаръкът ви да е уникален?

Изборът на подарък за новородено бебе изглежда лесна задача, но само привидно. Всъщност, живеейки в развито общество, в което новите родители са с добри финансови възможности, е трудно да преценим от какво биха имали нужда. По времето на нашите бащи и майки е било значително по-лесно. Креватче, комплект бутилки за хранене, пелени – каквото и да избереш, ще е от полза.

Днес нещата стоят доста по-различно. Обикновено бъдещите мама и тати, подпомагани от техните родители са подготвили всичко необходимо за нероденото мъничко човече. Стаята му е напълно обзаведена и оборудвана с всевъзможни практични приспособления, които да улеснят ежедневните грижи и осигурят комфорт на майката и на детето.

Знаейки, че бебчето, макар и все още да не се е появило на белия свят, има всичко необходимо, осъзнаваме изключителната сложност на задачата да се избере оригинален подарък за бебе. Какво означава в случая оригиналността? Нима малкото същество може да разбере, че ние сме му подарили специалния дар? Естествено, че не. Родителите му обаче ще знаят.

Обмисляйки различни стратегии, в даден момент осъзнаваме, че най-удачно е да заложим на красив сувенир, носещ наше лично послание или името на самото мъниче. Кой обаче е подходящият подарък за бебе момче? Има ли значение полът при подаръците? Кой би могъл да ни упъти към подходящите продукти за момченцата и за момиченцата? Запазете спокойствие – екипът ни ще ви помогне в тази ситуация.

И нека се върнем на важния въпрос, а именно: защо е важно да подаръкът ни да е наистина различен, уникален дори? Отговорът е изключително прост: защото много хора (близки и не чак толкова) ще подарят по нещо за щастливото събитие. Вие със сигурност бихте желали вашият подарък за бебе на 40 дни или за неговото изписване от родилното, да се открои от останалите. Да остане мил спомен не само за родителите, но и за техния наследник.

В колекцията ни ще откриете страхотни луксозни подаръци за бебе от сребро. С тях е уместно да отправите пожеланията си за хубав живот и финансово благополучие. Сред продуктите ни от сребро ще срещнете прословутата сребърна лъжичка, която се е превърнала в нарицателно за потомството на аристократичните семейства. Уверяваме ви, че такъв стилен сувенир ще се оцени по достойнство.

Среброто присъства и при другите ни сувенири както под формата на покритие, така и като основен материал, използван за изработка. Сребърните комплекти с кутийки за първо зъбче и кичурче коса от кръщенето, няма да останат просто декорация, а ще бъдат използвани по предназначение. Можете да ни вярвате напълно.

Дори един на пръв поглед семпъл предмет, какъвто е една фоторамка, би могъл да се окаже идеален подарък за бебе на 1 година. Стига да го подготвите както трябва, подаръкът ви ще трогне и детенцето, и неговите майка и баща. Какво включва добрата подготовка? Поставянето на красива снимка на малкото същество, например. Празната рамка е просто вещ, докато не се изпълни със смисъл и съдържание.

Гравирането – най-лесният начин да персонализираме подаръка, който сме избрали. Не пропускайте да заявите и тази услуга, когато поръчвате при нас оригинален подарък за новородено момиченце или момченце. Знайте, че именно гравюрата допринася за оригиналността на подаръка ви. Точно тя го прави уникален, защото е вложено чувство, мисъл, усилие.

Как да изберете подходящия продукт?

Влизайки в тази категория на нашия онлайн магазин, ще се изненадате от количеството и разнообразното предназначение на продуктите, включени в нея. Нормално е да се объркате и затрудните в избора на онова, което е най-уместно и подходящо да подарите. Бързаме да разсеем всичките ви притеснения, уверявайки ви, че не бихме позволили да допуснете никакви грешки.

Ще ви помогнем да изберете изключително интересен подарък за бебе, предназначен да запази спомена от красивите мигове, свързани с появата му на белия свят. Ще ви дадем някои полезни насоки как да избирате подаръците за различните важни събития в живота на бебето и хората, дали му живот. Нека следващите редове ви бъдат полезен пътеводител в подбора на нещата, уместни и удачни за подаряване.

Съобразете пола на детето

Има значение дали търсите подарък за бебе момиче или нещо подходящо за едно сладко новородено момче. Много често хората възприемат бебетата като безполови същества, което е погрешна стратегия. Избирайки по полов признак, вие вече показвате персонално отношение. Получателите на чудесния ви дар ще разберат, че сте мислили за детенцето им, че го отличавате от всички останали дечица по света, и от тези, които са част от живота ви.

Ако решите да заложите на нещо семпло, например фоторамка, нека цветът ѝ показва, че знаете към кой пол принадлежи бебчето на вашите приятели, роднини, колеги. Уверяваме ви, че това ще ги трогне и зарадва изключително много. Имаме чудесни рамки и албумчета със сребърно покритие в синьо и розово. Едва ли е нужно да ви напомняме кой цвят на кой пол съответства?

Бъдете адекватни на повода

Събитията в живота на едно малко човече, особено в първите месеци от появата му не са никак малко, затова е важно подаръкът ви по някакъв начин да отразява самото събитие. Червеният конец със златен /сребърен орнамент е един от подходящите за 40 дни дни на бебе подаръци.

Първите 40 дена от живота на бебето се смятат за рискови в нашия бит и култура, така че конецът, предпазващ от лоши очи и всякакви неприятности, е важен знак, че искате да защитите малкото същество. Колекцията ни ви дава невероятно разнообразие от такива амулети, както и множество продукти, предназначени за кръщене, прощъпулник и т.н.

Няма нищо лошо в това да бъдете практични

Нужен ви е подарък за изписване на бебе и желанието ви е да бъдете максимално полезни на младите родители? Подаръчните ни комплекти с практично приложение са също чудесен начин да отбележите специалното събитие. Винаги ще влезе в употреба един изящно изработен комплект за хранене, включително сребърен такъв.

Нито една майка няма да каже, че има в излишък лигавници и чорапки – те се сменят по няколко пъти на ден. За изписването е супер оригинално да заложите на страхотните ни букети от бебешки дрешки. Всяка майка ще се зарадва повече на такъв подарък за новородено момиченце, отколкото на цветя във ваза, които ще увехнат, преди тя да е имала възможност да им обърне внимание.

Оставете уникалния си почерк

Сред многото близки и приятели на родителите, станали такива за първи път, вие трябва да се отличите по някакъв начин, поднасяйки подаръка, избран от специализирания ни фирмен сайт. Какво по-просто от това да поръчате избраният подарък за новородено да бъде красиво и стилно гравиран.

Майсторите ни гравьори ще изрисуват с огромно старание всеки текст и символ, поръчан от вас. Една на пръв поглед тривиална вещ като фоторамката ще придобие коренно различен облик и значение, ако върху нея са изписани името/инициалите на мъничкото същество. Всяко мило пожелание и житейско напътствие са добре дошли.

Пазарувайте удобно и със стил

Да намериш интересен и по-различен подарък за бебе на 6 месеца е лесно само на теория. Задачата се усложнява допълнително, когато нямаш никаква идея какво се подарява на новородено. Всеки, опитал да закупи нещо оригинално и различно от търговската мрежа в реалния свят е обречен на риск да се провали. Искате ли да се окажете поредният гост на събитието, поднесъл същата играчка, дрешка, сувенир?

Не по-малко сложно е да се отдели достатъчно време, за да се посети подходящ магазин и да се разгледат предлаганите в него стоки. В натовареното ни ежедневие е почти немислимо да успеем да се подготвим навреме за празника, а същевременно е крайно нежелателно да отлагаме купуването на подаръка за последния момент, защото рискът да не се представим на нужната висота е огромен.

Нашият онлайн магазин ви дава неограничен достъп до специално изработени и подбрани уникални бебешки подаръци. Не само това – ние ви даваме възможност да пазарувате лесно и със стил от всяка точка на страната. Продуктите, включени в каталога ни не се предлагат навсякъде. Голяма част са внос, а други, изработени специално за нас.

От този раздел ще ви е изключително лесно да изберете оригинален подарък за 6 месечно бебе, както и за момче на 1 година, стига да се придържате към тематичното предназначение на артикулите. Екипът ни е напълно запознат с актуалните тенденции при подаръците за бебета в момента, така че ще ви помага и насочва в избора, стига да потърсите нашата помощ.

Сред ключовите предимства на специализирания ни сайт, е възможността за гравиране на повечето изделия. Тази услуга не се предлага в повечето търговски обекти, и за да я получите, ще е необходимо да занесете подаръка в ателие, където процедурата да бъде изпълнена. Предупреждаваме, че услугата едва ли ще се изпълни с желаната бързина, заради огромния брой подобни заявки и сложността на самата операция.

Залисани в ежедневните си задачи, е доста вероятно да забравите, че е трябвало да купите подарък за 40 дни на бебе, който на всичко отгоре е трябвало да бъде и гравиран. Доверявайки се на нашия опит и творчески устрем, сложната задача ще бъде изпълнена в срок, и то по най-добрия възможен начин.

✅ За какъв повод са предназначени бебешките ви подаръци❓

Цялата ни гама бебешки подаръци има универсално приложение. Можете да пазарувате от този раздел винаги, когато ви поканят на някакво събитие, свързано с новороденото дете на ваши близки, приятели или роднини. От колекцията ни можете да изберете подарък за изписването на бебето от родилния дом, за погачата, за прощъпулника, за кръщенето дори.

✅ Имат ли сертификат за произход вашите сребърни изделия❓

Да. Всеки подарък, изработен от сребро се предоставя на купувача заедно със сертификат за произход и качество. Сертификатът удостоверява чистотата на пробата, за да сте сигурни както вие, така и родителите на детето, че сувенирът или накитът е изработен от сребро с висока чистота на пробата, а не от обикновен метал със сребърно покритие.

✅ Предлагате ли подаръчни опаковки за съответните продукти❓

Това не е необходимо, защото всеки артикул в магазина ни, се доставя красиво опакован в луксозна подаръчна кутия. Подаръчната опаковка не се доплаща допълнително – тя е напълно безплатна. Ето още една причина да купувате подаръци от нас.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се