Бебешки и детски сребърни обеци за деца от сребро — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Сребърни детски обеци

Покажи:
Ред:

Колекцията ни от детски сребърни обеци е наистина впечатляваща и ние, екипът на онлайн магазин BabyBouquet.com се гордеем изключително много с подбора на продуктите. Тази група накити са чудесен подарък за всяка кокетна госпожица. Каталогът ни съдържа изумително красиви изделия проба Silver 925, украсени с камъни, сърчица, котенца, пчелички, пеперуди и какво ли още не.

Какво е нужно да знаете предварително?

Пробиването на детските ушички, за да им бъдат поставени съответните украшения, е тема, която постоянно предизвиква много ожесточени спорове както сред родителите, така и сред лекарите. Естествено има поддръжници и опоненти на идеята за пробиване на детските уши. На каква възраст е редно да се направи и дали изобщо – това е най-дискутираният въпрос.

Препоръчваме преди изобщо да започнете да разглеждате колекцията ни от сребърни обеци за деца, да се уверите, че момичето, за което избирате подарък е с пробити ушички или че родителите му планират такава манипулация в близко бъдеще. В противен случай рискувате да изпаднете в много неловка ситуация – да предизвикате спор по темата, а също и подаръкът ви да бъде категорично отхвърлен като възможност.

Изборът на обеците е друг сериозен въпрос. Отговорът му зависи от вида на материала, метода на закопчаване и външния вид на изделието. Струва си да знаете предимствата и недостатъците на различните видове продукти, затова в следващите редове ще ви дадем полезни насоки, от които да се ръководите при покупката.

Как да изберем идеалния модел?

Според повечето научни и медицински изследвания, за бързо заздравяване на отвора, направен в меката част на ушите, първите обечки трябва да бъдат изработени от благороден метал – злато, сребро и платина. Това изискване не обхваща единствено антибактериалните свойства на благородните метали, но и вероятността да се прояви алергия към някои от сплавите, използвани за направа на бижута.

В много специализирани кабинети и салони за пиърсинг използват продукти от медицинска стомана, която съдържа до 35% хром, който гарантира устойчивост на корозия, и до 25% никел, чиято задача е да осигури здравината на металната структура. Основният проблем е, че хромът и никелът са алергенни съставки за 15% от населението на света, така че не са подходящи за малки деца.

 Това е важно изискване, тъй като продуктите влизат в контакт с раната след процедурата, която лесно може да се инфектира. Златните и особено класифицираните като бебешки сребърни обеци не само ускоряват зарастването на отвора, но и предотвратяват попадането на микроби, способни да причинят инфекции и възпаление на раната.

Обеците за съвсем малки момиченца е важно да са леки и колкото се може по-малки, удобни за носене, да не се местят по време на сън, защото в началото не трябва да се свалят. Важно изискване е да не се оплитат в косата и дрехите, за да не наранят детето и да не причиняват болка и дискомфорт.

Поради тази причина, за първи детски обеци сребро, е абсолютно немислимо да се избира висулка и богато украсени с камъни модели, които изобщо не подхождат на малки деца. С такива бижута те изглеждат напрегнати, неестествени и се страхуват да се движат свободно. Идеален вариант са накитите с цветен емайл под формата на миниатюри – животни, насекоми, сърца, приказни и анимационни герои.

Обичаят повелява цветът на каменната вложка да се избира според цвета на очите на бебето или според зодията, датата на раждане и т.н. Белият прозрачен циркон се счита за универсален, неутрален камък, който подхожда на всяка малка дама.

Що се отнася до дизайна на закопчалката, подходящите детски сребърни обеци с гладка и кръгла форма, без остри ръбове, се произвеждат с класическо закопчаване. То се намира в предната част за по-лесно поставяне и промиване на раната. Нарича се "бризура" и се счита за най-надежден и сигурен метод – закрепва се с щракване.

Шиповете са разрешени от 6 месеца, но с тях на повечето момичета им е неудобно да спят. Понякога тази закопчалка изпада и обеците могат да се загубят. Модели със закопчалка "винт" са разрешени от 9 месеца, но тяхната особеност е хлабавото прилепване на гайката, под която попадат мръсотия, гной от раната, сапун, поради което периодично трябва да се свалят и почистват.

Повечето педиатри препоръчват пиърсинг на ушичките на бебета в краен случай да се прави на възраст между 3 и 6 месеца, при условие че са напълно здрави. През този период се провежда и кръщенето, така че за този повод чифт красиви сребърни обеци за дете са чудесен подарък от кръстниците. Удачно е да подарите детски обечки със зодия за рожден ден, а с красив искрящ камък - за Нова година.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се