Сребърни лъжички за бебе — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Сребърни лъжички за бебе

Покажи:
Ред:

✅ Защо на бебетата се подарява сребърна лъжичка❓

Тази традиция е възникнала през средновековието в Англия, като подаръкът носи специална символика. С него на малкото дете се пожелава на първо място здраве, а след това и финансов просперитет, противно на днешните схващания. Макар и чужда, тази традиция се настани трайно у нас в последните години. Препоръчваме ви да заложите на подобен подарък, в случай че се колебаете. Родителите на малкото човече със сигурност ще го приемат радушно.

✅ Само сувенир ли са сребърните ви лъжички❓

Категорично не. Среброто притежава специални антибактериални и лечебни свойства, затова храненето на децата със сребърни прибори се смята за полезно и хигиенично. Лъжичките ни могат да бъдат полезна и практична принадлежност, а не просто красив сувенир. За децата, страдащи от алергии и други здравословни проблеми, лъжичките ни от сребро с висока чистота на пробата са идеална алтернатива.

✅ Лъжичките ви имат ли специално предназначение – за момиче и за момче❓

Принципно, лъжичките от сребро са унисекс артикул, който е еднакво подходящ за момиченцата и за момченцата. Доколкото има елемент, който да ви насочва към даден продукт, ако избирате на полов принцип, това е декоративният детайл върху дръжката. Всеки може да избере спрямо личните си разбирания, но като цяло лъжичките, декорирани с камъни сваровски са по-подходящи за малките принцеси, докато мечетата и по-семплите орнаменти са добър избор за момче.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се