Сребърни подаръци за бебе от сребро — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Сребърни подаръци

Покажи:
Ред:

Все повече хора се насочват към носещи специално послание сребърни подаръци, особено когато се касае за раждането на дете. Среброто е достъпен благороден метал, носещ огромна символика. Със сребърни дарове обикновено се поднасят пожелания за здраве и финансово благополучие. При нас в Baby-bouquet ще откриете цяла категория, в която сребърните аксесоари заемат централно място.

Какво ще откриете в този раздел?

В този раздел на специализирания ни онлайн магазин за подаръци среброто е главен герой. Благородният метал има стилно излъчване, включително след патиниране, но по-важното е, че е ковък и лесен за обработка. Съчетанието между изгодна цена и безброй начини за металообработка дават възможност от него да се изработват разнообразни аксесоари, достъпни за обикновения човек.

Колекцията ни от подаръци от сребро включва майсторски изработени изделия. Фини и леки, с тях можете да окичите детето си още от първите месеци, след появата му на бял свят. Изборът ви се простира между изящни накити – медальони и гривнички, включително плочки, прикрепени към червен конец.

Червеният конец, според българската традиция пази новородените и малките деца от лоши очи и всякакви енергийни вмешателства. Всяко дете по традиция носи на ръчичката си червено конче, затова се погрижете любимото ви същество да не прави изключение, но и да бъде различно от всички останали. Сребърната плочка с гравирано на нея име, инициали, послание, ще превърне един традиционен жест в най-специалния подарък.

Сребърните елементи, с които са декорирани червените връвчици са с най-разнообразна форма – кръгла и правоъгълна плочка, кръстче, детелина, сърце и т.н. Върху всеки елемент е удачно да се гравира някакво специално послание. Ние ще гравираме всеки текст, който ни предоставите с изящен шрифт и фини орнаменти.

Медальоните ни са уникални бижута, оформени по различен начин. Подобен сребърен подарък за бебе не е необичаен, защото се вярва, че среброто пази от болести и носи късмет на беззащитното мъниче. Имаме подходящи модели за момичета и момчета с изключително фина и нежна структура. Доставят се в красиви подаръчни опаковки, за да можете да ги поднесете по най-елегантния начин.

Изразът „Роден със сребърна лъжичка в устата” се отнася за хората с аристократично потекло. Вашето дете, макар и произхождащо от обикновено семейство, може също да стане аристократ, защото за вас то е малък принц или принцеса. Лъжичките от сребро са чудесен подарък, когато отивате, за да се запознаете за първи път с малкия човек. Представени са в най-разнообразни форми и декорации на дръжката. Могат също да бъдат гравирани.

Сертификат за качество и произход

Сребърните ни бебешки подаръци са изработени от сребърна сплав с изключително висока чистота. Среброто е известно с мекотата си, поради което за направата на бижута и аксесоари с негово участие се създава по-твърда сплав чрез добавяне на други метали – обикновено мед. Подаръчните аксесоари и сувенири в каталога ни са от сребро с чистота на пробата 925.

Печатът 925 показва, че концентрацията на сребро в изделието, т.е. съдържанието му в чистата му форма в сплавта е  92.5%, а останалите 7.5% са други метали. Ние не продаваме посребрени и полу-сребърни изделия. Всички наши подаръци от сребро са с изключително високо качество и чистота. Предлагаме ги заедно със сертификат за качество и произход, опаковани в стилна подаръчна опаковка.

✅ За какви поводи са подходящи подаръците от сребро❓

Среброто е благороден метал, използван за изработка на накити и сувенири, както и за прибори за хранене. Не е случайно, че и в нашия каталог са представени именно такива продукти. Подаръците от сребро са подходящи за всеки важен семеен празник – от раждането на дете, до кръщене, сватба, рожден ден. Сребърният дар носи символа на здравето и просперитета, така че винаги е подходящо да го поднесете.

✅ Посребрени или наистина сребърни са подаръчните ви изделия❓

Сребърните ни артикули в голямата си част са изработени изцяло от сребро с висока чистота на пробата. Проба 925 показва, че 92.5% от състава на сплавта е чисто сребро, докато останалите 7.5% са мед или други метали, чието предназначение е да направят материала по-ковък и податлив на обработка.

✅ Уврежда ли гравирането среброто❓

По никакъв начин среброто не се поврежда в резултат на гравирането. Процедурата представлява механична, а не химична обработка, при която, посредством лазер, повърхността на метала се изпарява, така че да се формират символи, букви и рисунки. Възможно е с времето гравираните участъци по сребърните накити да потъмнеят, но с редовно почистване и полиране, този неприятен ефект е лесно отстраним.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се