Златен подарък за бебе на топ цена — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Златни подаръци за бебе

Покажи:
Ред:

Ако ви се струва малко пресилено и неуместно да заложите на златен подарък за бебе, то настоящата категория на онлайн магазин Baby-bouquet.com ще промени бързо първоначалното ви мнение. Най-разпространеният благороден метал е представен в раздела по изключително обаятелен и подходящ за най-малките ни любимци начин. Възползвайте се от шанса да закупите перфектно изработени подаръчни изделия на ексклузивна цена.

Кога е уместно да се спрете на продуктите от раздела?

Има редица поводи, позволяващи ви да потърсите подарък за бебе от злато. Златните накити в последните години са се утвърдили като подходящи дори за бетата под 1 годинка. Тук е представена изключително изящна колекция от медальони и висулки, с каквито все повече майки решават да окичат любимите си същества.

Кога е удачно да подарим нещо подобно? Отговорът зависи от близостта между подаряващия и семейството, сдобило се наскоро със своя рожба. Хората от близкия семеен и приятелски кръг на младите родители могат по всяко време, дори без да чакат специално събитие, да си изберат нещо подходящо от колекцията ни, включваща златни подаръци за бебе.

Подаръкът може да се избере още преди раждането на бъдещия наследник, особено когато полът му е вече известен. Медальоните тип висулка включват модели, подходящи за момченца и такива, които ще подхождат повече на малките госпожици. В случай че сте поканени на изписването на бебето от родилния дом, спокойно можете да отидете с такъв подарък.

Кръщенето е едно от най-важните събития за християнското семейство, затова медальон със златно кръстче или Богородица, изработен от благородния метал, е много подходящ избор. Подаръкът ви ще се окаже безценен спомен от празничния ден, защото ще бъде пазен прилежно през годините, а и самият символ на християнската вяра ще пази малкото дете от болести и нещастия.

Златното кръстче/икона може да се замени с изобразен върху плочка зодиакален знак, в случай че семейството не следва сляпо традициите и не изповядва нито една религия. Страхотна идея е плочката на медальона да носи инициалите на своя мъничък притежател, името му или кратко, вдъхновяващо послание. Поръчвайки при нас златен подарък за бебе, е уместно да поръчате той да бъде красиво гравиран.

Какъв подарък да изберете за първия рожден ден на своя кръщелник, племенник, внук, дете на приятелско семейство? За момченцата много подходящи са изящно изработените ни квадратни и правоъгълни медальони, докато за малките госпожици по-удачен вариант са сърчицата. Обикновено медальонът е достатъчно голям, за да може да се гравира името на рожденика, но и максимално компактен, за да не стои нелепо и да създава неудобства.

Защо да изберете чудесните ни продукти?

Ако търсите красиво и качествено изработени златни бебешки подаръци на изгодна цена, тази категория на електронния ни магазин е изключително подходящо място на избор на едно прелестно и финансово изгодно изделие. Продуктите, представени в раздела са направени от 14-каратови златни сплави с висока чистота – проба 585.

Всяка златна висулка, представена в каталога ни е с дизайн, гарантиращ удобство и безопасност за малчуганите. Липсват напълно незагладени ръбчета и отварящи се брънки, създаващи риск от загуба на медальона. Можете да къпете бебчето без да сваляте красивия амулет, както и да го почиствате и полирате, за да го поддържате постоянно чист и привлекателен.

Златните ни подаръци са с включено в цената гравиране, така че обезателно се възползвайте от тази наша прекрасна услуга. Ще гравираме символите, пожелани от вас точно по начина, по който искате да бъдат гравирани. В случай че се колебаете как да изглежда гравюрата, ние ще се погрижим да ви предложим куп страхотни идеи.

Наред с изгодната цена на продукти с прелестна визия и отлично качество на материали и изработка, ние ще ви спечелим и с начина, по който доставяме прилежно гравирания златен подарък за бебе, избран от вас. Детските ни бижута се доставят подобаващо опаковани, а именно, поставени в красива подаръчна опаковка, готови за подаряване.

Възможно е по свое усмотрение да добавите поздравителна картичка за конкретния повод, но принципно, подаръците ни от злато са в подходящия за поднасяне вид. В каталога ни ще намерите също оптимален избор от картички за различните поводи, съпътстващи първите месеци и години от живота на мъничките човечета – изписване, кръщенета, рождени дни и т.н.

Удобството за купувача е сред ключовите предимства на магазина ни. Уверяваме ви, че трудно ще намерите такова разнообразие от златни накити за бебе с име, инициали или друг символ, изрисуван блестящо по най-модерните методи и технологии на гравирането в специализираните магазини в реалния свят.

Гравирането на изделия от благороден метал не е услуга, предлагана във всеки обект за продажба. Твърде вероятно е да ви се наложи да потърсите специализирано ателие, където да занесете закупеното бижу, за да го гравират. Сроковете на изпълнение в тези места, зависят от натовареността, затова имайте предвид, че може да ви се наложи да почакате доста.

Бързината, с която ние ще ви предоставим поръчаното от вас изделие от злато за бебе, ви позволява да действате спонтанно. Дори ако ви поканят на специално тържество в последния момент, ние ще ви помогнем да реагирате светкавично. Ще ви съдействаме при избора и ще гравираме желаното послание в много кратки срокове. Доставката на закупения и гравиран артикул ще се изпълни за минимален времеви период.

Златните ни изделия се доставят със сертификат за качество и произход, опаковани в красиви подаръчни опаковки, готови за поднасяне. Гарантираме високата чистота на златото в различните сплави, както и пълната безопасност на добавените примеси. Златото си остава очарователен елемент, създаден от природата, предпочитан не само заради красивата му визия, но и поради други негови характерни свойства.

От векове в много култури по света на златните амулети се приписват различни способности. Хората вярват, че накитите от чисто злато пазят от негативни енергийни вмешателства. Те се грижат за доброто физическо и материално състояние на онзи, който ги носи, така че ако искате да пожелаете на едно любимо детенце да бъде здраво, щастливо и финансово обезпечено, подаръците от този раздел са идеални за целта.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се