Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Златни подаръци и гривни за бебе

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Ако ви се струва малко пресилено и неуместно да заложите на златен подарък за бебе, то настоящата категория на онлайн магазин Baby-bouquet.com ще промени бързо първоначалното ви мнение. Най-разпространеният благороден метал е представен в раздела по изключително обаятелен и подходящ за най-малките ни любимци начин. Възползвайте се от шанса да закупите перфектно изработени подаръчни изделия на ексклузивна цена.

Кога е уместно да се спрете на продуктите от раздела?

Има редица поводи, позволяващи ви да потърсите подарък за бебе злато. Златните накити в последните години са се утвърдили като подходящи дори за бетата под 1 годинка. Тук не говорим за обеци и колиета, които биха могли да попаднат в детските ръчички, а оттам и в стомаха на малчуганите, а за традиционното в страната ни червено конче, завързано на мъничката ръчичка.

Червеният конец, декориран със златен орнамент, се превръща в идеалната златна гривна за бебе. Тук идеята е не да окичим детето с неподходящи за крехката му възраст труфила, а да се погрижим за неговото благополучие. Червеният конец, завързан на ръката, пази както малките същества, така и техните майки от лоши очи и други енергийни вмешателства.

Кога е удачно да подарим нещо подобно? Отговорът зависи от близостта между подаряващия и семейството, сдобило се наскоро със своя рожба. Хората от близкия семеен и приятелски кръг на младите родители могат по всяко време, дори без да чакат специално събитие, да си изберат нещо подходящо от колекцията ни, включваща златни подаръци за бебе.

Подаръкът може да се избере още преди раждането на бъдещия наследник, особено ако полът му е вече известен. Гривничките ни със златен орнамент включват модели подходящи за момченца и такива, които ще подхождат повече на малките госпожици. В случай че сте поканени на изписването на бебето от родилния дом, спокойно можете да отидете с такъв подарък.

Кръщенето е едно от най-важните събития за християнското семейство, затова гривничка със златно кръстче или друг орнамент, изработен от благородния метал, е много подходящ избор. Подаръкът ви ще се окаже безценен спомен от празничния ден, защото ще бъде пазен прилежно през годините, в който новороденото се превръща постепенно в зрял човек.

Златното кръстче може да се замени с гравирана плочка, в случай че семейството не следва сляпо традициите и не изповядва дадена религия. Страхотна идея е плочката, украсяваща червеното конче да носи инициалите на своя мъничък притежател, името му или кратко, вдъхновяващо послание. Поръчвайки при нас златна гривна с червен конец за бебе, е уместно да поръчате тя да бъде красиво гравирана.

Какъв подарък да изберете за първия рожден ден на своя кръщелник, племенник, внук, дете на приятелско семейство? За момченцата много подходящи са изящно изработените ни гривни с плетка Картие. Плочката на въпросния модел е достатъчно голяма, за да може да се гравира името на рожденика, но и максимално компактна, за да не стои нелепо и да създава неудобства.

Защо да изберете чудесните ни продукти?

Ако търсите красиво и качествено изработена златна гривна за бебе на по-изгодна цена, тази категория на електронния ни магазин за подаръци е изключително подходящо място на избор на едно прелестно и финансово изгодно изделие. Продуктите, представени в раздела са направени от 14-каратови златни сплави с висока чистота – проба 585.

Всяка златна гривна за бебе с червен конец, представена в каталога ни е с дизайн, гарантиращ удобство и безопасност за малчуганите. Конецът представлява плътна и здрава текстилна връв, устойчива на намокряне и неподлежаща на скъсване. Можете да къпете бебчето без да сваляте красивия амулет, както и да изпирате внимателно конеца, за да го поддържате постоянно чист.

Златните ни подаръци са с включено в цената гравиране, така че обезателно се възползвайте от тази наша прекрасна услуга. Ще гравираме символите, пожелани от вас точно по начина, по който искате да бъдат гравирани. В случай че се колебаете как да изглежда гравюрата, ние ще се погрижим да ви предложим куп страхотни идеи.

Наред с изгодната цена на продукти с прелестна визия и отлично качество на материали и изработка, ние ще ви спечелим и с начина, по който доставяме прилежно гравираната златна гривна с име за бебе, избрана от вас. Детските ни бижута се предлагат подобаващо, а именно в красива подаръчна опаковка, готови за подаряване.

Възможно е по свое усмотрение да добавите поздравителна картичка за конкретния повод, но принципно подаръците ни от злато са в подходящия за поднасяне вид. В каталога ни ще намерите също оптимален избор от картички за различните поводи, съпътстващи първите месеци и години от живота на мъничките човечета – изписване, кръщенета, рождени дни и т.н.

Удобството за купувача е сред ключовите предимства на магазина ни. Уверяваме ви, че трудно ще намерите такова разнообразие от златни гривни за бебе с име, изрисувано блестящо по най-модерните методи и технологии на гравирането в специализираните магазини в реалния свят.

Гравирането на изделия от благороден метал не е услуга, предлагана във всеки обект за продажба. Твърде вероятно е да ви се наложи да потърсите специализирано ателие, където да занесете закупеното бижу, за да го гравират. Сроковете на изпълнение в тези места, зависят от натовареността, затова имайте предвид, че може да ви се наложи да почакате доста.

Бързината, с която ние ще ви предоставим поръчаната от вас гривна с червен конец и злато за бебе, ви позволява да действате спонтанно. Дори ако ви поканят на специално тържество в последния момент, ние ще ви помогнем да реагирате светкавично. Ще ви съдействаме при избора и ще гравираме желаното послание в много кратки срокове. Доставката на закупения и гравиран артикул ще се изпълни за минимален времеви период.

Златните ни изделия се доставят със сертификат за качество и произход, опаковани в красиви подаръчни опаковки, готови за поднасяне.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Обади се