Картички за кръщене за момче или момиче, поздравителни картички за новородено бебе — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Картички за кръщене и новородено дете

Покажи:
Ред:

Нужна ви е специална поздравителна картичка за кръщене за момче? Попаднали сте на правилното място. В онлайн магазин Baby-bouquet.com сме се погрижили да намерите всичко необходимо за всеки празник и повод в живота на любимите ви хора. Възползвайте се от удобството, което ви осигуряваме, както и от достъпните цени на продукти с отлична визия и качество.

Защо този артикул е толкова важен?

Картичката на практика представлява стилно оформена бележка, чрез която някой изказва своите поздравления и пожелания за дълъг живот, здраве и благополучие. Важно е пожеланието да бъде поднесено в писмена форма, защото само така то ще се запази във времето и ще продължи да бъде актуално и въздействащо.

Обособихме специална категория, съдържаща основно картички за кръщене и други специални празници, с идеята да ви улесним максимално в трескавата подготовка за важното събитие. Ако вече сте закупили подходящ подарък, украса или друг важен аксесоар за кръщавката, остава ви само картичката. В никакъв случай не бива да забравяте този уж дребен, но ключов детайл.

Дори да сте се погрижили да поръчате при нас гравиран подарък, добавете и някоя от чудесните ни картички за кръщене на дете. Желателно е посланията на двете места да не се дублират. Бъдете креативни и не пестете думи. Никой, никога не се уморява да чува/чете пожеланията, отправени от доброжелател. Знаейки, че са искрени, човек подсъзнателно вярва, че ще се сбъднат.

Персоналното отношение при поднасянето на подаръци е винаги изключително важно. Именно поради тази причина в каталога ни присъстват специално изработени картички за кръщене на момиче и такива, предназначени за християнското посвещение на момчетата. Единият вид по никакъв начин не би могъл да замести другия.

Не правете грешката да използвате честитка, закупена по друг повод, която така и не е влязла в употреба. Винаги избирайте такъв продукт за съответния повод, особено ако изображението му и цялата стилистика насочват мисълта към конкретния празник. Цената на дори най-луксозните и големи по размер поздравителни карти е символична, в сравнение с подаръците, които обикновено решаваме да подарим.

Нашата уникална колекция включва ръчно изработени картички за кръщене, рожден/имен ден и т.н. Решихме да представим самостоятелно тази група артикули, за да можете лесно да изберете подходящия носител на вашето послание. Много от чудесните ни подаръци се доставят с картичката, съответстваща на конкретния повод. Като клиент, имате право да изберете подходящия според вас вид и модел.

Колекцията ни е удобен начин да извините своето отсъствие, когато по някаква причина сте възпрепятствани да присъствате на свещената церемония. Изпратете някоя от украсените ни с брокат картички за кръщене на момиче, без да забравяте да оставите написаните лично от вас пожелания и поздрави.

Какво ще намерите в категорията?

Освен разнообразие от стилно оформени поздравителни картички за кръщене, в този раздел на електронния ни магазин ще намерите и не по-малко атрактивни продукти, с които също можете да кажете „честито”. Постарали сме се всеки важен повод да бъде отбелязан подобаващо, а хората, желаещи да поздравят някого, да го направят по супер интересен начин.

Имаме невероятно атрактивни балони от фолио, подходящи за ознаменуване появата на нов член на семейството. Бихте могли да ги държите в ръце при изписването, както и да ги добавите към кошницата с букет от бебешки дрешки. Разполагаме със сини и розови, момчешки и момичешки балони. Красиво изработени и на изгодна цена.

Категорията ни съдържа още:

Илюстрирани пликове

Понякога е по-лесно и удобно да подарим пари, вместо предмети, в чиято пригодност не сме напълно уверени. Независимо дали ще подарите пари в брой, чек или ваучер на някаква стойност, поднесете ги елегантно и със стил в някой от красиво илюстрираните ни хартиени пликове. Можете да ги подпишете, както и да останете напълно анонимни.

В прелестно декорирания плик е съвсем уместно да поставите и една от нашите картички за кръщене на момче/момиче. Постарайте се жестът ви да бъде максимално изискан, така че съдържанието да не бъде възприето като милостиня, а да представлява единствено и само форма на внимание. Да изразява намерението ви да оставите избора на подарък за кръщелника в ръцете на неговите родители.

Поздрав за нов член на семейството

Раждането на дете е събитие, което преобръща изцяло живота както на новите родители, така и този на хората от семейния им кръг. Имаме страхотен асортимент от картички за бебе момиче, но можете да поръчате и картичка за бебе момче, ако поводът го изисква. Този вид артикули са подходящи за всеки.

Удачно е да поздравите колега или служител, който е станал родител с нашите чудесни картички за новородено бебе – момиченце или момченце. Някои модели са с вече отпечатано послание, за да не ви се налага да правите опити да бъдете креативни и оригинални. Знаем прекрасно, че не всеки е роден оратор.

Картичките за момчетата и за момичетата се отличават основно по цвета на фона около самата илюстрация. Разполагаме и с унисекс картички за новородено момче/момиче в неутрален цвят. Тях бихте могли да поръчате по-рано от датата на раждане, в случай че не сте сигурни в навременната си реакция, когато моментът настъпи и полът е вече известен. Избирайки подаръка месец по-рано, смело можете да поръчате при нас и картичката за добре дошъл на новото попълнение в семейството.

Коледни и за рождени дни

Вече сте поръчвали при нас поздравителни картички за новородено бебе? Значи в навечерието на Коледа знаете от къде да се снабдите и с такава на коледна тематика. Стига вашият племенник, кръщелник, внук, приятелско дете, да е достатъчно голям, за да асимилира жеста, ви – не се колебайте да го демонстрирате, поднасяйки подаръка си за празника.

Рожденият ден е също повод да изберете някоя от разкошните ни картички за раждане на бебе. Текстът на лицевата страна ще ви подскаже кой е подходящият артикул. Имате различни опции, включително да изберете карта с готово отпечатан текст. Готовите ни послания са не по-малко затрогващи от тези, съчинени лично от хората, които ги поднасят.

Покани

Да поканиш гости на празнично събитие е истинско изкуство, затова сме се погрижили родителите, планиращи кръщавка да открият и подходящи празнични покани сред разнообразието от поздравителни картички за раждане на бебе и такива за кръщавки. Поканите ни са стилно и прилежно оформени. На лицевата им част, върху прелестната картина е изписан и повода за поканата.

Вътрешната страна съдържа съответните полета, предназначени за посочване на получател, подател, дата, час и място на събитието. Ръчно изписани, полетата ще бъдат по-въздействащи от персонална покана, отправена вербално – очи в очи. Имайте предвид, че някои хора пазят такива покани като скъпи семейни реликви. Не бъдете небрежни, докато ги избирате и надписвате.

Традицията не бива да бъде забравяна

В ерата на електронната комуникация, сякаш забравихме епистоларното общуване, а то носи своя неподправен чар. Съвсем различно е усещането, когато изпратите умело изрисувана картичка Честито бебе, вместо стикер и всеки друг готов шаблон, наличен в глобалната мрежа. Жестът се е превърнал в традиция, която не бива да остава в миналото. Ние правим всичко възможно да поддържаме нейната актуалност.

Уникалните ни картички за честито бебе са материален обект, носещ енергийните вибрации на техните податели. Стига да са положителни, те ще бъдат усетени и високо оценени от новите родители. Продуктите, включени в раздела са чудесен начин да създадете нови приятелства, да сложите край на стари вражди, да покажете обичта си за пореден път.

Традицията да се изпраща поздравителна картичка за бебе момиче (аналогично момченце) датира от векове. Във времената, когато хората не са могли да пътуват свободно на дълги разстояния, картичките са били единствено средство за комуникация. Такива са разменяли крале и други височайши особи по повод раждането на новия престолонаследник.

Въпросният тренд е бил бързо възприет и от хората с обикновено потекло. Неможещите да четат и пишат, са ползвали за целта услугите на грамотен човек, владеещ изкуството на красивото изписване на буквите. С такъв елегантен почерк са изписани и оригиналните ни картички новородено бебе.

Красиво изписаният лист хартия скоро е придобил по-бляскава визия. Украсителни орнаменти – цветя, пейзажи, рисунки на малки деца и животинки, са започнали да се поставят от лицевата му страна. От другата е бил текстът, придружаващ елегантното произведение на изкуството. Днес методите и технологиите на отпечатване позволяват да се създават истински артистични находки.

Понижава се и цената на кокетните розови поздравителни картички за новородено момиченце, макар качеството и естетическата им стойност да са значително повишени. Ето защо не бива да се отказвате от този маниер на честитяване. Дори най-скъпият подарък ще загуби от чара си, ако липсва картичката с милото ви пожелание.

Заложете на уникалния продукт

 Нашият специализиран онлайн магазин за подаръци е идеалното място за покупка на картичка за специален повод. Ние ви даваме удобство, каквото физическите места за продажба на съответните стоки не биха могли да ви предложат. Без разход на време и нерви – изцяло онлайн е по-удобно да се подготвите за съответния празник.

Предлагаме огромен асортимент от подаръци, към които винаги можете да приложите и цветна, украсена с брокат картичка, поздравяваща получателя за настъпилото в живота му важно събитие. Нашите изделия са с уникална визия и отлично качество. Отпечатани са на луксозна гланцирана хартия и илюстрирани блестящо.

Колекцията ни от картички за раждане на бебе момиче не отстъпва по красота на тези, предназначени за останалите празнични поводи. Цените ни са изключително изгодни, затова поръчвайте смело. Спестете си излишните посещения до физическите магазини за сувенири и подаръци. Онлайн покупките са винаги много по-изгодни, а освен това с тях си освобождавате време, което да вложите в други, по-интересни и приятни занимания.

✅ Задължително ли е подаръкът за кръщене или новородено дете да бъде придружен от картичка❓

Картичката в никакъв случай не е задължителен елемент от подаръка, но тя е чудесен начин да поднесете своето послание по начин, който ще се съхрани през годините. Препоръчваме ви да се възползвате от чудесните ни артикули и ценови оферти, за да останат милите ви пожелания в живота на получателя, който към настоящия момент е твърде малък, за да ги разбере и осмисли, а още по-малко да ги запомни.

✅ Има ли специално предназначени за момиче/момче картички❓

Да, разбира се. Разгледайте чудесната ни колекция от тематични картички. В нея ще откриете и специални честитки за момче и момиче и за новородени близнаци, както и прекрасно изрисувани покани за кръщене.

✅ С какво вашите картички на детска тематика са по-различни от тези, продавани в други онлайн и физически магазини❓

Картичките ни са уникални по своята визията. Те са ръчно илюстрирани, като рисунките са насочени изцяло към интереса на мъничките същества, които всички толкова много обичаме. Някои артикули са с готово формулиран текст вътре, изписан с цветни букви и много стилен шрифт. Цените на картичките ни са не по-малко атрактивни.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се