Парти украса за "Добре дошло мило бебе" — Baby-Bouquet
Добре дошли в baby-bouquet.com Приятно пазаруване!

Парти украса "Добре дошло мило бебе"

Код на продукта: 55503
Наличност: В наличност
Прегледано: 2614
15.00лв.
В наличност

Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Надпис - Банер "Честит Рожден Ден".
Размер на едно флагче - 20 см. х 15.5 см.
Дължина на украсата - 3,2 метра
Цената е за 1 брой.

Празнична украса за добре дошло бебе е задължителен реквизит за посрещане на новородено у дома. Предлагаме ви една красива парти декорация, която ще създаде празнично настроение със самото си присъствие. Това е един здрав и качествен продукт, предназначен за многократна употреба. Можете да го давате назаем на близки и приятели, когато и тях навести най-голямото щастие в живота.

Начин да отпразнувате появата на нов живот подобаващо

Празничната „Добре дошло бебе” украса е един перфектен начин да създадете подобаваща атмосфера, когато посрещате малкото същество в новия му дом. Декорацията може да се използва също за украсяване на заведение, в случай че събитието ще се „полее” на такова място. Спокойно можете да го използвате на открито, ако празнувате в двор, на веранда или в градината на ресторант.

Транспарантът може да се закупи както от частни лица (щастливи нови родители), така и от собствениците на заведения и банкетни зали, които искат да бъдат подготвени за всяко празнично събитие. Ниската му цена позволява на собствениците на съвсем скромни малки ресторанти тип бистро да впечатлят гостите си, решили да почерпят в тяхното заведение. Декорирането на помещенията според темата на празника е плюс, който клиентите ви ще оценят.

Достатъчна дължина, за да бъде транспарантът ви видим отдалеч

Тематичната украса „Добре дошло бебе” е достатъчно голяма, за да бъде забележима от значително разстояние. Тя се предлага под формата на лента с дължина 10м, върху която се монтират знаменцата. Знамената са 20 на брой и върху част от тях има букви, които при правилно подреждане образуват съответния надпис. Добавени са и знаменца, върху които е отпечатана щампа мече и балони.

Когато окачите знамената върху лентата, ще имате един дълъг и пищно украсен транспарант, който ще радва не само гостите на събитието, но и съседите, в случай че бъде монтиран навън. Общата дължина на знамената е 3м, като дължината на цялата декорация може да се коригира според разстоянието, оставено между всяко от знаменцата. По този начин украсата за добре дошло бебе може да се използва както в по-малки помещения, така и в по-големи открити пространства.

Транспарантът за посрещане на новородено с надпис „Добре дошло мило бебе” е изработен от винил. Това е здрав и устойчив на външни влияния полимер, подлежащ на почистване и интензивна употреба. Почистването на детайлите следва да се прави с неагресивни почистващи средства, поради риск от иизбледняване на цветовете.

Продуктът е запалим, поради което е желателно използването му да бъде съобразено с изискванията за пожаробезопасност! Съхранявайте далеч от огън и източници на топлина!

Напишете отзив Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
Лесна поръчка

Надпис - Банер "Честит Рожден Ден" × 1 бр.

Цена: 15.00лв.

 


 

×
×
×
×


 

×


 

×


 

×
Пиши ни
Обади се